Insectenhotels

Insectenhotels

Met onze insectenhotels wordt het gegarandeerd een drukke, vrolijke boel in je tuin! De insecten kunnen zelfs van toegevoegde waarde zijn voor je tuin. Sommige kunnen voor bestuiving van je planten zorgen waardoor ze bijdragen aan een een extra mooie tuin. Voor alle insectenhotels geldt: de indeling is het belangrijkste. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Insectenhotel kopen? 

Met de hotels en huizen van Toptuincentrum bouw je eenvoudig je eigen fleurige insecten dorp. Bij Toptuincentrum heb je een ruime keuze aan insectenhotels- en huizen. Bestel eenvoudig je favoriet(en) en je kan dezelfde week al genieten van insecten in je tuin!

Meer insecten in je tuin

Insecten maken het onderhoud van je tuin makkelijker. Daarnaast kunnen ze onze hulp ook goed gebruiken. Het gaat namelijk niet zo goed met vlinders, kevers, bijen en andere kleine insecten in Nederland. En dat is erg jammer, want insecten zijn belangrijk voor onze natuur. Bijen en vlinders bestuiven bloemen, andere insecten verwerken dode planten. 
Je kan natuurlijk ook kiezen voor een insectenhotel die specifiek voor bijen of vlinders is gemaakt. 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien en misschien wel vast wilt houden. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: tuinsets, tuinmeubelen, barbecues en allerlei soorten tuindecoratie. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl