Metalen tuinbanken

Metalen tuinbanken

Geef je tuin een stoere uitstraling met een metalen tuinbank. De metalen tuinbank wordt geroemd door zijn levensduur en weersbestendigheid. Deze topkwaliteit tuinbanken gaan met gemak jaren mee. Ideaal voor een goed boek, bijpraten met de buren of een heerlijke kop thee. Kies de tuinbank die het beste bij je tuin past en bestel deze eenvoudig en snel online bij Toptuincentrum. Mocht u nog niet volledig overtuigd zijn, kom dan gerust naar onze showroom! 

ALLE TUINBANKEN LOUNGEBANKEN HOEKBANKEN HOUTEN BANKEN METALEN BANKEN PICKNICKSETS

Waarom een metalen tuinbank?

De metalen tuinbank is simpel maar erg fijn uitgevoerd. Geen bijzondere details, simpelweg een fijne tuinbank. Dit maakt deze metalen tuinbanken absolute toppers; er is geen tuin te bedenken waar er niet een geplaats kan worden. De eigentijdse ontwerpen passen in iedere tuin!

 

Onderhoud van je metalen tuinbank

In principe heeft metaal weinig onderhoud nodig. Het is voldoende om de bank een keer per jaar goed te reinigen. 

 

Showroom

Het kan zo zijn dat je toch liever even een tuinbank in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in Groenrijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met onder andere: metalen tuinbanken, houten tuinbanken, picknick banken, loungesets en allerlei andere tuinmeubelen. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073-2200051 of info@toptuincentrum.nl