Metalen tuinbanken

Metalen tuinbanken

Geef je tuin een stoere uitstraling met een metalen tuinbank. De perfecte tuinbank die in elke tuin past! Creëer een gezellig plekje om een goed boek te lezen, bij te praten met vrienden of om rustig een kopje thee te drinken. Bij Toptuincentrum hebben we een aantal mooie varianten. Bestel dan ook eenvoudig en snel jouw nieuwe metalen tuinbank online of kom langs in onze winkel! Liever een andere tuinbank? Ook dan zit je goed bij ons!

ALLE TUINBANKEN LOUNGEBANKEN HOEKBANKEN HOUTEN TUINBANKEN VOETENBANKEN PICKNICK BANKEN

Wat zijn de voordelen van een metalen tuinbank?

Veel mensen kiezen voor een metalen tuinbank. Niet gek, want er zitten veel voordelen aan! Allereerst is een tuinbank van metaal erg duurzaam en heeft deze een lange levensduur. In tegenstelling tot houten banken die bijvoorbeeld verweren, rotten of kromtrekken, heeft een metalen tuinbank hier geen last van. Ten tweede staan tuinbanken van metaal bekend om de stevigheid. Deze tuinbank kan veel gewicht hebben en is daardoor ideaal voor elk gezin. Daarnaast heeft een metalen tuinbank weinig onderhoud nodig. Een simpel sopje met een beetje schoonmaakmiddel of zeep is vaak al voldoende. Hierdoor bespaar je tijd. Tijd waarin  je lekker kan genieten in je tuin. 

Hoe moet je een tuinbank van metaal onderhouden?

Zoals je hebt gelezen: een metalen tuinbank heeft weinig onderhoud nodig. Af en toe schoonmaken met een beetje zeep, allesreiniger en wat water is eigenlijk alles wat nodig is. Soms kunnen tuinbanken van metaal deuken of krassen krijgen. Om dit zo goed mogelijk tegen te gaan, kan je ervoor kiezen om een roestbestendige primer op de tuinbank van metaal aan te brengen. In de winter is het slim om de metalen tuinbank af te dekken of in de schuur te zetten. Zo blijft de tuinbank lang goed en mooi. 

Op zoek naar een mooie metalen tuinbank? Bestel dan bij Toptuincentrum!

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame metalen tuinbank? Bekijk dan het ruime aanbod van Toptuincentrum. Bij ons vind je tuinbanken in verschillende modellen, stijlen en ontwerpen. Heb je nog vragen of wil je de tuinmeubels graag in het echt zien? Dat kan! Kom dan gerust langs in onze winkel Groenrijk Den Bosch.