Bloempotten voor binnen

Bloempotten voor binnen

Fleur je huis op met leuke bloemen en planten in een mooie pot voor in je huiskamer. Laat je plant of bloemen beter uitkomen door ze in een mooie pot te stoppen. Wij bieden een groot assortiment binnenpotterie, van grote potten tot aan geweven manden.

KERAMIEK KUNSTSTOF METAAL ZINK HANGPOTTEN VAZEN EN KRUIKEN 

Toon filters Verberg filters
  • Meer
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 373 producten

Waarom een binnenpot?

Een binnenpot heeft naast dat deze leuk in je huiskamer staat, nog meer voordelen. Je kan namelijk de originele pot, meestal een plastic pot, eenvoudig in de nieuwe binnenpot plaatsen. Hierdoor blijft de plant langer mooi en kan de plant beter door groeien. In de plastic potten (kweekpot)  zitten onderin gaten waardoor het water makkelijk weg kan. De binnenpot vangt dit water dan weer op, zodat de plant voldoende water krijgt en de ruimte heeft om te groeien. Het overtollig water kan je eenvoudig weghalen door de plant uit de binnenpot te halen en het water weg te gooien. Hierdoor blijft er ook geen water in de binnenpot zitten wat later weer voor nare geurtjes kan zorgen.

Kweekplant verpotten

Op een gegeven moment wordt de kweekplant te groot en zal je deze moeten verpotten. Bij verpotten haal je de plastic pot weg en vul je de binnenpot op met aarde of hydrokorrels. Het verpotten van een plant doe je zo:

  • Zorg ervoor dat de onderkant van de binnenpot dicht is en bedek deze met folie of een oude vuilniszak;
  • vul de binnenpot met aarde of hydrokorrels. Dit zorgt ervoor dat de plant voldoende water kan opnemen en dat het overtollig water wordt opgenomen door de aarde;
  • plant vervolgens de sierpot in de binnenpot en klaar ben je!

Binnenpotten koop je bij Toptuincentrum.nl | Bezoek de webshop! | Toptuincentrum.nl

Bloempotten voor binnen

Ben je op zoek naar potten voor binnen? Dan ben je bij Toptuincentrum aan het juiste adres! In ons grote sfeer & interieur assortiment vind je altijd iets wat bij jou en jouw interieur past. Bekijk in onze webshop ook onze Lampe Berger producten of Spaas kaarsen. Bestel eenvoudig binnenpotterie in onze webshop en breng meer sfeer in jouw woonkamer.