Kaarsen

Kaarsen

De kaarsen van Toptuincentrum in Den Bosch brengen licht en warmte in huis wanneer de dagen korter worden. Toptuincentrum verkoopt onder andere kaarsen van het merk Spaas. Het aanbod van Spaas beperkt zich niet tot stompkaarsen; je vindt ook ander soort kaarsen en interieurartikelen in ons assortiment die Spaas tot een echte sfeermaker maken. Kruip lekker onder een dekentje en steek een lichtje aan om de sfeer van Spaas te proeven.

BOLKAARSEN CITRONELLA DRIJFKAARSEN GEURKAARSEN STOMPKAARSEN TAFELKAARSEN WAXINELICHTJES 

1 - 24 van 349 producten

Meer dan 160 jaar aan stompkaarsen, bolkaarsen en geurdiffusers

Spaas produceert al sinds 1853 kaarsen. In de tussentijd is de lokale fabrikant uitgegroeid tot een goedlopend familiebedrijf dat kwalitatieve kaarsen op de markt brengt die altijd weer weten te verrassen en te inspireren. Het aanbod van Spaas kaarsen in Den Bosch heeft zich bovendien geleidelijk aan uitgebreid tot een ruim assortiment aan sfeer- en interieurartikelen:

  • stompkaarsen van verschillende groottes;
  • geurdiffusers;
  • geurtheelichtjes;
  • drijfkaarsen;
  • bolkaarsen;
  • huishoudkaarsen.

Spaas is het meest bekend vanwege zijn stompkaarsen die in een overvloed aan kleuren beschikbaar zijn: van herfstgeel tot kastanjebruin en van olijfgroen tot fuchsiaroze. Toch maakt Spaas tegenwoordig ook ander soort kaarsen, zoals geurtheelichtjes en drijfkaarsen. Ook de geurtheelichtjes kennen veel variatie: de ene ruikt naar magnolia en de ander naar wilde orchideeën of munt. Sommige lichtjes worden doorzichtig wanneer ze branden, waardoor er een heel gaaf effect wordt gecreëerd.

Vul uw huis met de geuren van Spaas

Naast de Spaas kaarsen die je in Den Bosch vindt, zijn er ook andere sfeerartikelen die jouw huis vullen met de lekkerste geuren. Met de heerlijke geurstokjes van Spaas laat je alle ruimtes in je woning ruiken naar katoen, vanille, wilde bessen of munt. Plaats de diffuser op een plek waar nog wel eens vervelende luchtjes blijven hangen, zoals de keuken, badkamer of wc. De geurdiffusers zijn gevuld met 50 ml aan geur, waardoor je er lang van kunt genieten! Andere geurartikelen vind je in ons Lampe Berger assortiment.

Spaas Kaarsen | Koop Spaas Kaarsen online | Toptuincentrum.nl

Spaas kaarsen verkrijgbaar in Den Bosch en online

De sfeerartikelen van Spaas zijn eenvoudig online te bestellen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om Spaas kaarsen in Den Bosch te bekijken en meteen te kopen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om je van interieuradvies te voorzien. Hoe combineer je bijvoorbeeld het beste kaarsen met de kunstplanten die je al in huis hebt? Welke kleuren passen goed bij elkaar? Schiet gerust een van onze adviseurs aan zij helpen graag!