Zwembad

Zwembaden

Een zwembad in de tuin is goud waard tijdens warme zomer dagen. Gelukkig zijn zwembaden in de tuin tegenwoordig niet alleen voor miljonairs. Met een opblaasbaar zwembad geniet jij van de koelte voor nog geen 100 euro. Wij bieden zwembaden in diverse maten. Het grootste zwembad is 4 bij 2 meter. Voor kleinere tuinen zijn er ook kleine zwembaden beschikbaar met een diameter van 2 meter. Speciaal voor de kleintjes hebben we een aantal gezellige kinderbadjes. Zorg dat je je zwembad in huis heb voordat de hitte begint. Op warme dagen vliegen onze zwembaden, jacuzzi's en kinderbadjes namelijk de deur uit. 

OPBLAASBARE ZWEMBADEN OPZETZWEMBADEN JACUZZI'S KINDERBADJES ZWEMBADONDERHOUD 

1 - 24 van 61 producten

Opblaasbaar zwembad in de tuin

Wil je deze zomer verkoeling opzoeken in eigen tuin? Met de zwembaden uit het assortiment van TopTuincentrum kan dit gegarandeerd. In ons assortiment vind je verschillende formaten zwembaden. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om de zomer in eigen tuin door te brengen. Bestel jouw zwembad nu online en binnen enkele dagen heb je deze al in huis!

Kinderzwembad online bestellen

Een kinderzwembad zorgt ervoor dat de kinderen op warme zomerdagen verkoeling kunnen opzoeken in eigen tuin. De kinderzwembaden uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit en laag geprijsd. De vrolijk gekleurde zwembaden zijn een aanwinst voor ieder gezin en tuin. Maak van jouw tuin een speelparadijs met een opblaasbaar kinderzwembad en zorg voor een watergevecht met de waterpistolen uit ons assortiment. Een leuk kinderzwembad koop je dan ook bij TopTuincentrum. 

Zwembad in de tuin? | Bestel vandaag nog een eigen zwembad op Toptuincentrum.nl

Opblaasbaar kinderzwembad Intex

Al onze kinderzwembaden zijn van het merk Intex. Dit merk bied verschillende voordelen:

  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk op te zetten en op te ruimen
  • Extra veilig door lage waterstand

Koop jouw Intex kinderzwembad nu en zorg dat jouw kinderen zich urenlang kunnen vermaken in een opblaasbaar kinderzwembad.

Kinderzwembad met glijbaan 

Een opblaasbaar kinderzwembad met glijbaan is de droom van ieder kind. In onze webshop vind je verschillende soorten kinderzwembaden, waaronder een kinderzwembad met glijbaan. Dit speelparadijs zorgt ervoor dat jouw kinderen zich deze zomer niet hoeven te vervelen. Bestel het kinderzwembad met glijbaan nu en geniet van een zomer vol waterpret.

Zwembad kopen bij TopTuincentrum

Een zwembad kopen kun je het beste doen bij TopTuincentrum.nl. Ons assortiment is ruim en de prijzen zijn laag. Voor vragen of advies over ons assortiment zwembaden kun je contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan online en offline voor je klaar. Voor ons complete assortiment zwembaden kom je naar ons tuincentrum in Den Bosch!

Voordelen van een zwembad

Met een buiten zwembad zit je in de zomer altijd goed. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je vrienden en familie! 

  • Altijd lekker een rondje zwemmen: Of het nou een beetje regent of niet, een baantje trekken in je eigen buitenzwembad is zomers altijd lekker!
  • Goed gezelschap: Met een zwembad in de tuin heb je gegarandeerd goed gezelschap in de zomermaanden. Want wie wil er nou niet even lekker komen zwemmen? Je kinderen kunnen lekker met al hun vrienden spelen en zelf kan je er van genieten met je familie en vrienden! 
  • Beweging: Zwemmen is ook erg goed om fit te blijven. Een paar baantjes per dag houden jou helemaal fit in de zomer!
  • Verkoeling: Niet is lekkerder dan op een warme zonnige dag even een verfrissende duik te nemen. En dat allemaal in je eigen tuin, hoe fijn is dat!