Van tuincafé naar exclusieve lunchroom

Op zoek naar een lunchroom in Den Bosch? Culinair genieten tussen het groen doet u in ons tuincentrum! Kom naar ons tuincafé 
oftewel de lunchroom van GroenRijk Den Bosch. Je kunt elke dag bij ons terecht voor een kopje koffie of thee met wat lekkers, daarnaast serveren wij: een lunch naar keuze en u kunt zelfs voor een ontbijtje bij ons terecht. 

Alles is in een modern, hip jasje gestoken met ruim 100 zitplaatsen.
We blijven het  “ons tuincafé” noemen, maar we hebben een super gezellige accommodatie met een “bistro-achtige” uitstraling neergezet en de gezelligheid die men van ons gewend is. Alle producten zijn vers en worden op ambachtelijke wijze en met zorg bereid.

Het menu wordt aangepast aan het seizoen. Denk aan oktober:bier en worst, winter: snert, zomer: aspergesoep etc. We serveren naast de “gewone” koffie ook speciale koffies en een ruime keuze aan theesmaken. Je kunt naast een heerlijke lunch, soep, diverse belegde broodjes en salades ook terecht voor een ontbijt met o.a. verschillende broodjes, yoghurt en smoothies. Waar kun je de dag relaxter beginnen dan in een tuincentrum? Een Hightea kun je ook reserveren; gezellig in combinatie met een middag shoppen.

Kom snel genieten van onze gezellige zitjes en de familiaire sfeer. We hanteren eerlijke prijzen, die lager liggen als bijvoorbeeld in de binnenstad van Den Bosch, en daarnaast kun je gemakkelijk en gratis parkeren.

Lunchroom bij GroenRijk Den Bosch

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Heerlijke vers gemalen koffie     
  • Diverse soorten gebak   
  • Vers belegde broodjes
  • Seizoensgebonden soepjes
  • Uitgebreide High Tea

Onze keuken is open tot half vijf ( 16.30 uur )

High Tea in onze Lunchroom

Kom voor een High Tea naar GroenRijk Den Bosch! De High Tea bestaat uit: een klein kopje soep, hartige hapjes, quiche mini,  scone met roomboter en jam, diverse zoete hapjes. De koffie en thee wordt daarbij onbeperkt geschonken. Tevens heb je een geruime keuze thee, maar liefst 7 soorten. Slechts € 18,95 p.p.

P.S. Ook leuk om cadeau te geven; hiervoor kun je een tegoedbon kopen in ons tuincafé. Reserveren kan telefonisch, bel ons op 073-6147461 en vraag naar het tuincafé of stuur een e-mailtje naar tuincafe@denbosch.groenrijk.nl