Magische kerstsfeer

Kerstmis is dé tijd voor gezelligheid in huis. Creëer thuis je eigen magische kerstsfeer met Toptuincentrum. Wij bieden een overweldigend assortiment kerstproducten. Denk bijvoorbeeld aan kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstversiering en kersthuisjes. Kortom, alles om deze kerst onvergetelijk te maken. Bij Toptuincentrum doe je de kerstaankopen eenvoudig online. Wij zorgen ervoor dat jij de bestelling snel, gemakkelijk en vertrouwelijk in huis krijgt. 

Toon filters Verberg filters
  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 1869 producten

Ruim aanbod kunstkerstbomen

Heb je geen zin in naalden die uitvallen en wil je graag een extra stukje gemak tijdens de feestdagen? Ga dan voor een kunstkerstboom! Tegenwoordig zijn de kunstkerstbomen bijna niet meer van de echte kerstbomen te onderscheiden. Bij Toptuincentrum vind je kunstkerstbomen in allerlei verschillende soorten en maten, zoals bijvoorbeeld een kerstboom met verlichting. Verder hebben wij een heel uiteenlopend assortiment, denk aan een kerstkrans of guirlande, kerstboomstandaard en bijpassende accessoires. 

Kerstinkopen doe je bij Toptuincentrum | Toptuincentrum.nl

De mooiste kerstverlichting en -versiering 

Sparkling Christmas! Verlicht jouw huis, boom of tuin met de Toptuincentrum kerstverlichting. Wij hebben speciaal voor jou allerlei verschillende soorten en maten kerstverlichting. Gaat jouw voorkeur uit naar LED verlichting of toch liever naar flikkerende lichtjes? Heb je nog een vuurkorf staan die verlicht moet worden? Ook daar hebben wij de perfecte vlamlichtjes voor. Een kerstboom vlaggenmast van Fairybell is ook een bijzondere toevoeging. Wij onderscheiden onze verlichting in onder meer de volgende categorieën:

Naast onze kerstverlichting hebben wij ook een breed assortiment aan kerstversiering. Maak je huis af middels schitterende glazen kerstballen, prachtige kerstboompieken en de overige kerstdecoratie. 

Maak het thuis gezellig met kersthuisjes 

Bouw je eigen kerstdorp met de kersthuisjes van Toptuincentrum. Ons grote assortiment aan kersthuisjes bestaat onder andere uit de merken:

Let it snow!

Geef jouw kerstboom of kerstdorp een magisch effect door middel van kunstsneeuw. Kunst poedersneeuw is perfect voor op de decoratieschaal die op het dressoir staat en met de spuitsneeuw maak jij al het groen, wat je in huis hebt staan, wit. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op! Stuur een mailtje naar info@toptuincentrum.nl of bel naar 073-6147461

Alles voor een prachtige kerst vind je bij Toptuincentrum | Toptuincentrum.nl

De kerstster van jouw kerstverhaal

Wil je graag nog wat ideeën opdoen en sfeer proeven? Kom dan een kijkje nemen bij onze magische kerstshow in tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Jaarlijks doen wij er alles aan om de kerstshow een waar ‘wauw-gevoel’ te geven. Tijdens onze kerstshow kijk je ieder jaar weer jouw ogen uit. We toveren ons tuincentrum in de omgeving van Den Bosch om tot een waar kerstparadijs in een passend thema. We pakken graag groots uit met originele toevoegingen, zoals mechanische ijsberen. Natuurlijk is er ook vrolijke kerstmuziek aanwezig. Met een lekker hapje en een drankje is dit dé ideale manier om kerst te vieren in de buurt van Den Bosch!