Kleine kunstkerstbomen

Kleine kunstkerstbomen

Onze kleine kunstkerstbomen brengen direct kerstsfeer binnen elke woning. Deze kunstbomen van kleiner formaat zijn makkelijk op te zetten en eenvoudig op te bergen, terwijl ze qua uiterlijk niet onder doen voor een echte kerstboom. Onder kleine kerstbomen verstaan wij kunstbomen tot een lengte tussen de 75 en 180 centimeter. Heb jij beperkt ruimte in je woonkamer? Bekijk dan eens onze mini kerstbomen. Met een lengte tot 75 centimeter, zijn deze kleine kunstkerstbomen geschikt voor elke ruimte. Wil jij een goedkope kleine kunstkerstboom kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

ALLE KUNSTBOMEN GROTE BOMEN MINI BOMEN BOMEN MET SNEEUW BOMEN MET VERLICHTING 

1 - 24 van 42 producten

Kleine kerstbomen kopen bij Toptuincentrum

Het is alweer bijna Kerstmis en daarom wordt het weer tijd om een kleine kerstboom te kopen! Vier de kersttijd in stijl met een perfecte kunstboom die niet te onderscheiden valt van een echte kerstboom! Het kleine formaat oogt gezellig en is zeer geschikt voor kleinere woningen of balkons. Bij Toptuincentrum vind je verschillende kunstkerstbomen in allerlei kleine formaten. Toptuincentrum heeft kleine kunstkerstbomen vanaf 120 cm hoog, tot wel 155 cm! Kies het formaat dat bij jou past. Verschillende diameters zijn ook beschikbaar.

Kunstkerstbomen zijn bij Toptuincentrum in werkelijk alle soorten en maten verkrijgbaar. Een kleine kunstkerstboom kan bovendien ook op allerlei soorten manieren versierd worden. Zorg bijvoorbeeld voor een warme sfeer in jouw woning door voor een grote kunstkerstboom met verlichting te gaan. Kies anders voor een kunstkerstboom met sneeuw, voor een luxueus effect.

De voordelen van een Kleine kerstboom

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning tijdens de feestdagen op te fleuren met een kleine kunstkerstboom. Dat is ook niet zo gek, want het aanschaffen van een kunstkerstboom ten opzichte van een echte kerstboom kent behoorlijk wat voordelen. Toptuincentrum heeft een paar van de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  • Je kent het wel: een kerstboom mag er dan wel vrolijk en feestelijk uitzien, maar laat ook heel wat rommel achter. Van aarde uit de pot, tot dode naalden van de takken- je blijft maar vegen en stofzuigen! Een kunstkerstboom daarentegen houdt jouw woning het hele najaar schoon!
  • Of je nou jouw eigen kerstboom gaat omhakken in het bos, of besluit gewoon even naar het dichtstbijzijnde tuincentrum te gaan, eenmaal aan een mooie boom gekomen begint een lange weg naar huis. Niemand geniet van het vervoeren van een kerstboom; ze zijn nou eenmaal groot, zwaar en algeheel onpraktisch. Bespaar jezelf dus deze moeite door een kleine kunstboom in huis te halen, want de weg van de zolder, kelder of kast naar de woonkamer is toch een stuk minder lang!
  • Elk jaar een nieuwe kerstboom moeten aanschaffen is best een dure grap. Een kleine kunstkerstboom is een éénmalige uitgave en bespaart je dus heel veel geld!
  • Heb je huisdieren of kleine kinderen? Dan ben je vast wel op de hoogte van de giftige stoffen die zich ophouden in dennennaalden. Dieren- en kinderartsen waarschuwen hun publiek rond de feestdagen massaal voor de gevaren van losse naalden op de vloer. Voorkomen is beter dan genezen; kies voor een kleine kunstboom!

Verschillende accessoires voor jouw kleine kunstkerstboom

Het versieren van jouw nieuwe kleine kerstboom is natuurlijk het leukste gedeelte. Dat doe je natuurlijk met verschillende soorten kerstversieringen. Van slingers tot kerstballen; het versieren van de kerstboom is de favoriete bezigheid van het hele gezin! Op zoek naar mooie verlichting voor jouw kerstboom? Dan ben je bij Toptuincentrum zeker op de goede plek! Bekijk het uitgebreide assortiment kerstverlichting.

De kleinste kunstkerstbomen koop je bij Toptuincentrum

Op zoek naar een nieuwe kunstkerstboom of andere kerstartikelen? Toptuincentrum heeft alles wat je zoekt in het assortiment. Kies uit verschillende merken, modellen en accessoires. Een kunstkerstboom kopen doe je bij Toptuincentrum. Vragen? Onze medewerkers helpen jou graag.