Perenboom

Perenboom

Ben jij dol op peren en vind je het leuk om je eigen fruit te kweken? Dan is het leuk om een perenboom te planten in de tuin, terras of op je balkon. Wij hebben een aantal verschillende perenbomen, bij de meeste van deze soorten bloeit er in de lente prachtige bloesem. Veel van onze perenbomen zijn eetbaar, let wel op dat sommige peren eerst verhit moeten worden voordat deze eetbaar zijn. 

Plant de boom op een zonnige plek met aanplantaarde. Geef fruitvoeding en compost in het voorjaar, en compost in het najaar. Perenbomen kunnen worden gesnoeid tussen december en maart (niet tijdens vorstperiodes), jonge bomen liefst in maart. Snoei kruisende takken weg, en zijtakken die steil naast de stam omhoog groeien. Een perenboom niet wat je zoekt? Wij hebben een uitgebreid assortiment fruitbomen.

APPELBOOM PRUIMENBOOM KERSENBOOM VIJGENBOOM BESSENSTRUIKEN DRUIVENSTRUIKEN KIWIPLANT

IN HET VOORJAAR WEER VERKRIJGBAAR

Perenboom kopen

Perenbomen zijn bekende bomen die je tuin opfleuren. Dat er zoveel perenbomen staan komt omdat het een prachtig karakteristiek groeiende fruitboom is die lekker veel vruchten heeft. Daarnaast zijn er veel soorten perenbomen zoals handperen en stoofperen, dus de keuze is groot! Perenbomen zijn in verschillende vormen en smaken bij ons verkrijgbaar. De bekendste perenbomen die wij verkopen zijn de zoete handpeer en de conference peer.

  • Karakteristieke fruitboom
  • Lekkere zoete varianten
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen en smaken

Perenboom verzorgen

Perenbomen hebben weinig tot geen verzorging nodig. Als je perenboom eenmaal geplant is dan hoef je deze alleen maar te snoeien en te controleren of dat deze geen ziektes heeft. Verder kun je aan het einde van de winter je perenboom bemesten. 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl