Dining Loungesets

Dining Loungesets

Een dining loungeset is een mooie uitvoering binnen deze categorie. Onze praktische loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende merken, stijlen en materialen. Door de verschillende stijlen zal er ook voor jouw tuin een mooie loungeset te vinden zijn! 

Bekijk ook onze andere loungesets:

HOEK LOUNGESETS STOEL-BANK LOUNGESETS

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden

Loungeset kopen?

Ben jij op zoek naar de perfecte tuinbank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, we hebben een ruim assortiment tuinbanken en daarom zal je altijd een bank vinden die geschikt is. De tuinbank is fraai vormgegeven en is daarom een ware eye catcher in je tuin. Het belangrijkste van deze tuinbanken is dat ze door de vormgeving een heerlijke en comfortabele zit hebben. Door het aluminium frame krijgen de tuinbanken een stoere en moderne uitstraling. Met deze tuinbank zit jij zeker weten in de relaxmodus in het zonnetje. 

Showroom

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met onder andere: picknickbanken, picknicktafels, tuintafels, tuinstoelen en nog veel meer tuinmeubels! Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl