Bewatering

Bewatering 

Alle kopstukken, slangen of andere onderdelen voor de bewatering voor jouw tuin vind je bij Toptuincentrum. Bij ons vind je alles van nieuwe onderdelen, uitbreiding of vervanging van je bewateringsproducten. Bekijk ons aanbod online. 

GIETERS TUINSLANGEN TUINSPROEIERS KOPPELSTUKKEN SLANGWAGENS 

1 - 24 van 83 producten

Gardena bewatering 

Bewatering van je planten, bomen en tuin is vooral met droog en warm weer essentieel voor het onderhoud. Als je wilt dat je tuin er mooi en gezond bij staat, zal je (zeker met warm weer) relegmatig moeten sproeien. Met de producten van Gardena hoeft dit gelukkig helemaal geen vervelende klus te zijn, je tuin verzorgen was nog nooit zo makkelijk! Ons assortiment bestaat uit onder andere: 

Genoeg accessoires om je tuin van voldoende water te voorzien bij Toptuincentrum. 

Bewatering bij Toptuincentrum

Hoeveel water geef ik? 

Dat je tuin water nodig heeft is wel duidelijk, maar dan blijft er altijd die lastige vraag nog: 'Hoeveel water heeft mijn tuin nodig?'. Dat is ten eerste afhankelijk van het weer, als het veel geregend heeft de afgelopen dagen, mag je ervan uitgaan dat je tuin voldoende water heeft gekregen. Water geven is dan niet nodig, omdat je de tuin niet wilt over bewateren. Daarnaast is de grootte van de tuin een belangrijke factor. Een grote tuin heeft immers meer water nodig dan een kleine tuin. Kijk vooral goed naar de grond als je de tuin water geeft. Zodra de grond een beetje begint te 'modderen' heeft de tuin voldoende water opgenomen. 

Milieu bewust 

Als je geen water wilt verspillen aan het bewateren van je tuin, denk dan eens na over het aanschaffen van een regenton. Met een regenton vang je regenwater op en deze verspreid je dan over je tuin. Zodoende hoef je niet onnodig water te verspillen en dat is beter voor het milieu! Gebruik ook altijd het juiste gereedschap om je tuin te bewateren, zo ben je verzekerd van een mooie en verzorgde tuin. Het juiste gereedschap voor de tuin en/of balkon vind je bij Toptuincentrum.