Echte Kerstbomen

Echte Kerstboom kopen?

Wij leveren deze aan huis! Er gaat niets boven de geur van een echte kerstboom tijdens de kerstperiode! Bestel snel en eenvoudig een van onze prachtige kerstbomen en geniet van een mooie boom tijdens deze kerst. Het grote voordeel is dat je niet door de kou hoeft, je hebt geen kofferbak vol met naalden en viezigheid en wij kiezen de mooiste kerstboom voor je uit!

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Echte kerstboom online kopen: komen ze wel netjes aan?

We begrijpen dat veel mensen hun twijfels hebben bij het online kopen van echte kerstbomen. Gaat dat wel goed? Komen ze wel heel aan? Jazeker! Toptuincentrum besteedt de grootst mogelijke zorg aan het verpakken en vervoeren van echte kerstbomen zodat ze in perfecte staat bij jou aankomen. Alle kerstbomen worden zorgvuldig klaargemaakt voor verzending met onze speciale plantendozen! De bomen staan stevig zodat ze geen kant op kunnen en door de luchtgaten komt er voldoende zuurstof bij. 

          

Kerstboom online bestellen

Een echte kerstboom online bestellen doe je bij Toptuincentrum! Door online een kerstboom te bestellen heb je geen gedoe meer met het uitzoeken van een kerstboom. En wat te denken van de wachtrijen en vervolgens ook nog een auto die helemaal onder de naalden en zand zit. Dat is verleden tijd! Je kan bij ons eenvoudig en snel je favoriete echte kerstboom bestellen lekker thuis vanaf de bank. 

Topkwaliteit kerstbomen

Ver in het zuiden van België worden met de grootste zorg onze kerstbomen geselecteerd. Begin augustus, zodra de jaarlijkse groei van de bomen eindigt, begint het proces van etikettering van de te oogsten bomen. Elke boom wordt individueel geselecteerd op basis van de grootte en de kwaliteitscriteria om hun versheid en kwaliteit te garanderen. Met onze echte kerstbomen heb je gegarandeerd een mooie volle groene boom in je woonkamer!