Kerstboom met kluit

Er gaat niets boven de sfeer die een echte kerstboom met zich meebrengt! De geur van dennen die zich door de kamers verspreidt, de aanraking van de echte naalden terwijl je je kerstballen in de takken hangt, en de levendige groene kleur die elke hoek oplicht - die ervaring kan een kunstkerstboom gewoonweg niet nabootsen. Bij Toptuincentrum.nl begrijpen we deze magie en daarom is het dit jaar mogelijk een echte kerstboom met kluit bij ons te bestellen, gewoon vanuit je luie stoel! Het grote voordeel is dat je niet door de kou hoeft, niet hoeft te sjouwen én je hebt geen kofferbak vol met naalden en viezigheid krijgt. Wij kiezen de mooiste kerstboom voor je uit!

 

Grote of kleine kerstboom kopen? Bestel 'm online!

Geen lange reizen naar drukke tuincentra meer. Geen gedoe met het vervoeren van een reusachtige boom op je autodak. Bij Toptuincentrum.nl hebben we het gemakkelijker dan ooit gemaakt om je perfecte kerstboom te vinden en te bestellen. Blader door onze selectie van prachtige echte kerstbomen, van de klassieke Fraseri tot aan de fijne fijnspar. Kies voor de boom die bij jouw ruimte en smaak past! We hebben zowel grote als kleine kerstbomen. 

Grote kunstbomen

Kerstboom met kluit: voordelen

In de basis kun je, wanneer je gaat kerstboomshoppen, kiezen uit twee soorten bomen: een kerstboom met kluit of een afgezaagde kerstboom. Wat zijn de voordelen van die eerste?

  • Een kerstboom met kluit is meer dan alleen een tijdelijke decoratie. Na de feestdagen kan je je boom planten in je tuin, waardoor je bijdraagt aan het behoud van de natuur en het creëren van een duurzaam erfgoed.
  • Kerstmis mag dan maar een paar weken duren, maar met een kerstboom met kluit kan je het feestelijke gevoel verlengen. De kluit zorgt ervoor dat de boom langer vers blijft, zodat je kunt blijven genieten van de kerstsfeer.
  • Geen gedoe met een kerstboomstandaard. Je kunt de boom direct in een leuke mand zetten of voorzien van een leuk rokje. Een kerstboomrok, welteverstaan!

Het succesvol herplanten van een kerstboom met kluit vereist enige zorg. De boom moet tijdens de feestdagen voldoende water krijgen en mag niet te lang in een verwarmde omgeving worden geplaatst om uitdroging te voorkomen.

Mini kunstkerstbomen

 

Een grote, smalle, witte, of kleine kerstboom koop je op Toptuincentrum.nl!


ECHTE KERSTBOOM ONLINE KOPEN: KOMT 'IE WEL NETJES AAN?

We begrijpen dat veel mensen hun twijfels hebben bij het online kopen van zo'n echte kerstboom in pot. Gaat dat wel goed? Komen ze wel heel aan? Jazeker! Toptuincentrum besteedt de grootst mogelijke zorg aan het verpakken en vervoeren van echte kerstbomen zodat ze in perfecte staat bij jou aankomen. Alle kerstbomen worden zorgvuldig klaargemaakt voor verzending met onze speciale plantendozen! De bomen staan stevig zodat ze geen kant op kunnen en door de luchtgaten komt er voldoende zuurstof bij. Echte kerstboom kopen in onze webshop? Doen!

Kunstkerstboom kopen

Een echte kerstboom bestel je gemakkelijk op Toptuincentrum.nl!

Een kerstboom met kluit bestel je gemakkelijk op Toptuincentrum.nl!

Een echte kerstboom met kluit bestel je gemakkelijk op Toptuincentrum.nl!

Een kerstboom bestel je gemakkelijk op Toptuincentrum.nl!

In de spotlight: de fijnspar!

De Picea abies, oftewel de gewone fijnspar, is een hoogwaardige naaldboom. Met kegelvormige kroon, donkergroene naalden en cilindrische kegels van soms wel 15 centimeter, kan hij 'in het wild' tot wel 60 meter hoog worden. De Picea abies is een van de meest populaire keuzes voor kerstbomen vanwege zijn mooie vorm en donkergroene naalden.

Tip! In onze webshop vind je ook de fraserspar: De Abies fraseri wordt vaak geselecteerd als een kerstboom vanwege zijn aantrekkelijke uiterlijk en unieke eigenschappen. Zijn volle takken en symmetrische vorm maken het eenvoudig jouw favoriete kerstversieringen te laten shinen!

Kerstverlichting

 

Kerstbomen kopen doe je bij dé online kerstwinkel: Toptuincentrum.nl!

Bij Toptuincentrum.nl hebben we een supergroot assortiment kerstbomen, zowel echte als neppers. En niet alleen de grote jongens, we hebben ook schattige kleine kerstbomen. Dus zelfs als je niet veel ruimte hebt, kun je toch die gezellige kerstsfeer krijgen. Blader gewoon door onze webshop voor alle kerstbomen, leuke versieringen, kersthuisjes en meer! Laten we samen deze kerst onvergetelijk maken

Echte kerstboom kopen in Den Bosch en omgeving

Ver in het zuiden van België worden met de grootste zorg onze kerstbomen geselecteerd. Begin augustus, zodra de jaarlijkse groei van de bomen eindigt, begint het proces van etikettering van de te oogsten bomen. Elke boom wordt individueel geselecteerd op basis van de grootte en de kwaliteitscriteria om hun versheid en kwaliteit te garanderen. Met onze echte kerstbomen heb je gegarandeerd een mooie volle groene boom in je woonkamer! Onze kerstbomen zijn vanaf de opening van de kerstshow ook te bekijken in ons tuincentrum in Den Bosch. Onze kerststerren voorzien je graag van advies!

BEKIJK OPENINGSTIJDEN

STEL JE VRAAG ONLINE

BEL TOPTUINCENTRUM