The Bastard kamado barbecues

The Bastard Kamado barbecue

De Bastard Kamado Barbecue is de trend van het moment in barbecueland. De Bastard Kamado is een langwerpige barbecue, in de vorm van een ovaal of ei. Dankzij die vorm kun je op de barbecue de lekkerste gerechten klaarmaken, die perfect gegaard zijn. Wil jij goedkoop The Bastard Kamado barbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

ALLE BARBECUES GASBARBECUES KERAMISCH ELEKTRISCH PELLET GRILL ACCESSOIRES

 

Voordelen van de Kamado Bastard barbecue

De unieke vorm van de Kamado is de reden dat deze barbecue de laatste tijd zo gewild is. Deze vorm in combinatie met de keramische binnenkant zorgt ervoor dat je de temperatuur van binnen zeer precies kunt regelen, waardoor gerechten nooit meer halfrauw of verbrand van het rooster komen. Met deze kamado barbecue ben je altijd klaar voor een barbecue met vrienden of familie op een zonnige zomeravond. Daar komt nog bij dat de barbecue dankzij het compacte formaat perfect is op te bergen en in iedere tuin tot zijn recht komt.

Kamado Black Bastard in diverse uitvoeringen

The Bastard Kamado is de perfecte houtskoolbarbecue voor jou. Nu is het alleen nog zaak om uit te zoeken welke The Bastard Barbecue het meest geschikt is. Ten eerste komt The Bastard grill Kamado barbecue in verschillende formaten. Op een grotere Kamado kun je voor meer mensen grillen, en dankzij de langwerpige vorm neemt ook de grootste Bastard niet te veel ruimte in beslag. Verder zijn er ook medium en kleine uitvoeringen van de barbecue verkrijgbaar. De small en compacte Bastard kunnen overal worden ingezet, zelfs op het balkon komt deze barbecue zeer goed tot zijn recht. Tot slot kun je nog kiezen voor een optie met buitenkeuken, waardoor je ook naast de barbecue ingrediënten kunt snijden en barbecue accessoires kunt bewaren.

Het oogstrelende uiterlijk van The Bastard barbecues

The Bastard barbecues hebben een robuust en industrieel uiterlijk, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal. Ze zijn voorzien van grote wielen voor gemakkelijk verplaatsen en hebben grote, brede roosters voor efficiënt grillen. De modellen variëren in grootte, van compacte tafelmodellen tot grote, professionele units voor commercieel gebruik. De kleuren variëren van traditionele zwarte of roestige afwerking tot moderne, opvallende kleuren. Over het algemeen zijn The Bastard barbecues stijlvolle en professionele keuzes voor thuis- of commercieel gebruik.

The Bastard Kamado Barbecue kopen bij Toptuincentrum.nl

Bij Toptuincentrum hebben wij een zeer breed assortiment barbecues. Naast The Bastard Kamado’s verkopen wij ook Weber Kamado barbecues maar ook diverse houtskoolbarbecues en gasbarbecues. Wil je de barbecues eerst graag in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze showroom in GroenRijk Den Bosch of bestel direct in onze webshop en de barbecue is binnen een of twee werkdagen bij jou thuis. Voor The Bastard Kamado barbecue en nog veel meer tuinartikelen bezoek je Toptuincentrum.nl!