Hoek Loungesets

Hoek Loungesets

Een hoekvorm voor je loungeset is een van de populairste opstellingen binnen deze categorie. Onze praktische hoek loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende merken, stijlen en materialen. Door de verschillende stijlen zal er ook voor jouw tuin een mooie hoek loungeset te vinden zijn! 

Bekijk ook onze andere loungesets:

STOEL-BANK LOUNGESETS DINING LOUNGESETS

Zelf je loungeset samenstellen

De hoek loungesets kun je op verschillende manieren zelf samenstellen. Met het ruime assortiment zijn er veel combinaties mogelijk. Een mooie en vooral ook leuke uitbreiding van je loungeset is een voetenbank. Hierdoor zal je nog vaker kunnen genieten in je tuin!

Showroom

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met onder andere: picknickbanken, picknicktafels, tuintafels, tuinstoelen en nog veel meer tuinmeubels! Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl