Probleemoplosser

Gewasbescherming 

Bescherm jouw tuin met de gewasbeschermers van Toptuincentrum. Wij hebben alles in huis om het ongedierte uit jouw tuin te houden. Bekijk hieronder het aanbod. 

ONKRUID INSECTEN SLAKKEN MIEREN ULTRASOON VERJAGEN NATUURLIJKE VIJANDEN

1 - 24 van 88 producten

Waarom gewasbescherming? 

Als je net nieuwe plantjes hebt geplant in je tuin of net een nieuw gazon heb aangelegd, zit je natuurlijk niet te wachten op ongewenst bezoek. Wij van Toptuincentrum.nl snappen dat als geen ander. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat vreemde viervoeters of ander ongedierte, jouw (nieuwe) tuin binnenkomen. Daarom zijn onze gewasbeschermers speciaal ontwikkeld om jouw tuin te beschermen en ongewenst bezoek buiten te houden. Zo beschermen onze gewasbeschermers jouw tuin van onder andere :

Uiteraard denken wij hierbij wel aan het milieu en aan de welzijn van de dieren en insecten. 

Gewasbescherming kopen bij Toptuincentrum.nl

Ecologisch verantwoord 

Uiteraard zijn onze gewasbeschermers er niet op bedoeld om ongedierte te doden, enkel om deze te verjagen en buiten je tuin te houden. Dit is een diervriendelijke manier van het verjagen van ongedierte. Een tuin is nu eenmaal een genot voor mens en dier. Helaas vinden kleine beestjes de tuin niet alleen heel mooi, maar ook heel erg lekker. Daarom houden onze gewasbeschermers deze 'kleine' indringers buiten jouw tuin.