Ruilen & Retourneren

Online bestelde artikelen retourneren

Zodra je bij Toptuincentrum een online bestelling hebt geplaatst, heb je 30 dagen retourrecht vanaf het moment dat jij de artikelen in ontvangst hebt genomen. Bevalt het nieuwe artikel niet, is het niet wat je ervan verwachtte of past het toch niet helemaal bij je huidige interieur? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde product, binnen 30 dagen na ontvangst, wordt terugbetaald!

Om uw aankoopbedrag terug te krijgen is het van belang dat u de producten onbeschadigd en in orginele verpakking terugstuurt. Wij verwachten dat zodra wij het geretourneerde product ontvangen, deze verkoopbaar is voor een volgende klant. Mochten de artikelen niet aan de bovenstaande verwachtingen voldoen, dan behouden wij ons het recht voor om de waardevermindering van het artikel in te houden op uw aankoopbedrag of de producten als niet verkoopbaar te verklaren en terug te sturen.

Uitsluiting herroepingsrecht
De volgende artikelen zijn uitgesloten voor het retourbeleid:

  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben zoals bloemen, planten en kerstbomen

 

Retourprocedure Toptuincentrum

  1. Geef op het meegeleverde retourdocument aan welke artikelen je wilt retourneren en het aantal dat je wilt retourneren.
  2. Retourneren via de post: Voeg het retourdocument toe aan jouw retourzending en bied deze zo snel als mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst aan bij een willekeurige pakketdienst. Vergeet niet het bewijs van jouw retourzending, dat je ontvangt van de pakketdienst, te bewaren. Hierop staat de track and trace code van de zending zodat je kunt zien wanneer de goederen bij ons zijn aangekomen. De retourkosten van de zending worden niet door ons vergoed.
  3. Retourneren in het tuincentrum: Gratis retourneren door het pakket af te geven bij de informatiebalie in tuincentrum GroenRijk Den Bosch is ook mogelijk. De collega's van de informatiebalie zullen jouw pakket in ontvangst nemen en afgeven aan onze webshop afdeling welke jouw retour verder af zullen handelen, je krijgt in het tuincentrum daarom nog geen geld terug.
  4. Het geld van de door jou geretourneerde artikelen zullen wij na ontvangst van de artikelen binnen 14 dagen terugstorten via dezelfde betaalmethode als waar je de bestelling mee hebt voldaan.

Het is niet mogelijk om online bestelde artikelen te ruilen voor een ander artikel. Zodra je andere artikelen wenst, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen op de webshop. Het proces begint dan eveneens van voor af aan.

Retouradres
Groenrijk Den Bosch
tav. Toptuincentrum
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch

Foutieve, beschadigde of defecte artikelen ontvangen

Bestelling ontvangen die niet voor jou bestemd is? Ontbreken er artikelen? Verkeerde artikelen geleverd gekregen, of zijn ze beschadigd? Dat is niet onze bedoeling, excuses voor het ongemak! Wij verzoeken je om contact met ons op te nemen zodat wij dit snel voor je kunnen oplossen. Dit kan je doen door te mailen naar info@toptuincentrum.nl

Reclamaties dienen binnen twee dagen na ontvangst gemeld te worden.

Kosten

De retourkosten worden vergoed indien foutieve/beschadigde producten zijn geleverd. In elk ander geval zijn de retourkosten voor eigen rekening, maar je kunt de artikelen wel gratis retourneren door ze bij tuincentrum GroenRijk in Den Bosch af te geven. Wil je er een gezellig dagje uit van maken, ben je bij ons tuincentrum aan het juiste adres!


Let op: In het tuincentrum zal er geen geld terugbetaald worden. Het geld van de geretourneerde artikelen zal binnen 14 dagen teruggestort worden via dezelfde betaalmethode als waar de bestelling mee is voldaan.

Klik hier en download het retourformulier

Mocht je verder nog vragen hebben, vul dan het online contactformulier in of bel naar 073-2200051