Zweefparasols

Zweefparasol

Een zweefparasol kan met warm weer een grote verlichting zijn. Het hebben van voldoende schaduw in de tuin of op het balkon is erg belangrijk. Schaduw komt zowel de temperatuur als je gezondheid ten goede. Het is namelijk niet gezond om de hele dag in de volle zon te zitten. Let vooral goed op met kleine kinderen, zij denken nog niet bewust na over verbranding of een zonnesteek. Een parasol of schaduwdoek biedt bescherming en voorkomt serieuze problemen. Wil jij voordelig een zweefparasol kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

ALLE PARASOLS ZWEEFPARASOLS STAANDE PARASOLS SCHADUWDOEKEN PARASOLHOEZEN PARASOLVOET

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten

Veel verschillende soorten parasols

Bij Toptuincentrum verkopen wij diverse soorten parasols, zoals bijvoorbeeld de traditionele staande parasol met een paal in het midden van het doek. Hiervoor verkopen wij ook diverse accessoires, zoals een parasolvoet die ervoor zorgt dat deze op zijn plek blijft staan. Daarnaast zijn er diverse oppervlakken waar een staande parasol niet kan staan of niet handig is. Hiervoor verkopen wij zweefparasols en schaduwdoeken.

Voordelen van een zweefparasol

De beste zweefparasol is voor iedereen anders, de een wil een vierkante zweefparasol en bij de ander werkt alleen een kantelbare zweefparasol tegen de inval van de zon. Feit blijft wel dat je met een zweefparasol altijd veel meer schaduw creëert dan met een standaard staande parasol. Dit komt doordat de paal van de zweefparasol met voet aan de zijkant zit, in plaats van in het midden. Hierdoor kun je deze bijvoorbeeld over de gehele tafel of balkon plaatsen, in plaats van dat je slechts de helft van het doek naast de paal kunt gebruiken. Wij hebben een mooie zweefparasol aanbieding van een zweefparasol met voet en hoes.Of je dus op zoek bent naar een zweefparasol vierkant, zweefparasol kantelbaar of een hoes voor de zweefparasol, bij Toptuincentrum zit je zeker goed!

Zweefparasol kopen bij Toptuincentrum.nl

Voor een goedkope zweefparasol moet je bij Toptuincentrum zijn! Wij hebben diverse zweefparasols en staande parasols van de beste merken in de tuinbranche. Ook voor schaduwdoeken en een parasolhoes voor zweefparasols kun je bij ons terecht. Alle producten worden spoedig bij jou thuis geleverd, zodat je er direct plezier van hebt. Indien je de zweefparasols en andere tuinartikelen in het echt wilt bekijken voor aanschaf nodigen wij je van harte uit in onze showroom in GroenRijk Den Bosch. Natuurlijk kun je de zweefparasol ook direct bestellen in onze webshop, Toptuincentrum.nl!