Kersenboom

Kersenboom

Een feestje voor het oog en voor je smaakpupillen. De smaak van kersen is heerlijk een echte zoete verleiding en hoe leuk is het om deze uit je eigen tuin of terras te oogsten? Het leuke aan een kersenboom dat deze niet alleen zorgen voor lekkere kersen, maar er bloeit ook een prachtige bloesem aan de kersenboom. 

Kersenbomen worden gesnoeid na de pluk: snoei nieuwe takken die vanaf de stam groeien weg, houd de kroon zo open. Van takken die elkaar kruisen haalt u er ook een weg. Kersen staan graag erg zonnig, en in vruchtbare goed doorlatende grond. Gebruik bij het planten bijvoorbeeld compost of aanplantaarde. Geef in februari fruitbomenvoeding of koemest. Ze bloeien prachtig in het voorjaar, en krijgen in het najaar prachtige herfstkleuren.

PERENBOOM APPELBOOM PRUIMENBOOM VIJGENBOOM BESSENSTRUIKEN DRUIVENSTRUIKEN KIWIPLANT

IN HET VOORJAAR WEER VERKRIJGBAAR

1 - 2 van 2 producten

Kersenboom kopen

Bij Toptuincentrum koop je eenvoudig jouw favoriete kersenboom. Naast de mooie vruchten is een kersenboom ook in andere seizoenen een eyecatcher voor je tuin. In het voorjaar heb je mooie wit-roze bloemen en in de herfst verkleurd het blad naar geel en oranje. Deze sterke bomen zijn een toevoeging voor iedere tuin!

  • Mooie wit-roze bloemen in het voorjaar
  • Blad verkleuring in het najaar
  • Zelf lekker zoete kersen plukken