Tuingereedschap

Tuingereedschap maakt werken in de tuin een stuk makkelijker én sneller. Zo maakt u met onze elektrische heggenschaar korte metten met uitdijende takken en weet u uw gazon met onze grasmaaiers binnen mum van tijd te kortwieken. Ontdek de mogelijkheden van ons gereedschap voor uw tuin. Wil jij goedkoop tuingereedschap kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

1 - 24 van 382 producten

ONMISBAAR GEREEDSCHAP OM AAN DE SLAG TE GAAN IN UW TUIN

Goed gereedschap is uiteraard cruciaal wanneer u een dag in de tuin wilt gaan werken. Met een verroeste snoeischaar of een grasmaaier die om de haverklap uitvalt gaat het werk niet alleen een stuk minder snel, maar verliest u ook het plezier in tuinieren. Zorg er daarom voor dat deze gereedschappen altijd in goede staat in uw tuinkast liggen:

  • hark: met een hark veegt u gemakkelijk bladeren en onkruid bijeen, maar ook het egaliseren van de grond is met een hark een eenvoudige klus;
  • snoeischaar: de snoeischaar is geschikt voor het wegknippen van takjes en bladeren. Gebruik deze voor de fijnere klusjes waar uw heggenschaar niet bij kan;
  • bezem: deze grote borstel helpt u om zand, bladeren en onkruid bij elkaar te vegen;
  • schoffel: gebruik dit gereedschap om de grond los te maken en onkruid te verwijderen;
  • onkruidsteker: verwijder hardnekkig onkruid, zoals paardenbloemen en fluitenkruid, met wortel en al;
  • voegenkrabber: onkruid dat tussen tegels zit, is het beste te verwijderen met behulp van dit gereedschap;
  • tuinschep: met een schep graaft u eenvoudig een gat waar u bijvoorbeeld een nieuwe plant in plaatst.

Bewaar deze gereedschappen natuurlijk wel op een plek waar kleine kinderen niet bij kunnen. Veiligheid staat altijd voorop! 

Tuingereedschappen kopen bij Toptuincentrum.nl

ELEKTRISCH TUINGEREEDSCHAP VOOR LASTIGE KLUSSEN

Hoewel u heel veel in uw tuin kunt bereiken zonder elektriciteit, zijn sommige klussen gewoon wat makkelijker te voltooien met elektrisch gereedschap. De elektrische maaiers van Wolf Garten zijn uitstekend geschikt voor kleine en middelgrote tuinen. Wilt u nog meer gemak? Bestel dan een Robomaaier die uw grote gazon helemaal zelf maait. Om uw gazon precies af te werken, maakt u gebruik van onze grastrimmer. Ook de elektrische heggenschaar spaart u veel moeite. Snoei uw conifeer of buxus en bepaal zo zelf de gewenste vorm van uw heg of struik en verwijder bladeren uit uw tuin met de elektrische bladblazer. Bekijk ons gehele assortiment tuingereedschap of breng een bezoek aan ons tuincentrum in Den Bosch.