Bloembollen en zaden

Bollen en zaden zijn de verrassingen van de tuin! Je plant ze en dan maar wachten tot alles naar hartenlust begint te bloeien. De ene bloem bloeit in het voorjaar, de andere tijdens de zomer maar ook in het najaar zijn er nog veel bloemen die zich van hun beste kant laten zien. Ook de moestuin is bij Toptuincentrum goed vertegenwoordigd met groentezaden en een ruim aanbod kruidenzaden en kruidenplanten op pot.

Bloembollen voor een kleurrijke en heerlijk geurende tuin

Bloembollen en zaden die bijen aantrekkenBloemen en zaden uit Den Bosch brengen uw tuin weer tot leven. Mix verschillende soorten bloembollen om een zo gevarieerd mogelijk kleurenpalet te creëren. Natuurlijk is het mogelijk om zelf verschillende bollen aan te schaffen, maar we hebben ook diverse zakjes in het assortiment waarin de beste bloemen al voor u geselecteerd zijn. Een greep uit het aanbod:

  • een zakje met 60 verschillende bloembollen
  • 50 witte krokussen;
  • 25 bordeauxrode tulpen;
  • 10 hyacinten in paars, lila en wit;
  • een tasje met 80 bollen waar bijen blij van worden;
  • 25 Hollandse irissen in paars, wit en geel.

 

Bloembollen in de schappenDankzij de grote verscheidenheid aan beschikbare bloemen creëert u een divers bloemenbed waar niet alleen de mooiste kleuren, maar ook de lekkerste geuren vanaf komen. Uiteraard kennen alle bloemen hun eigen kenmerken en daardoor hun eigen instructies. Zo plant u krokussen in de late zomer tot de late herfst, zodat ze in het vroege voorjaar tot bloei komen. Ook tulpenbollen willen graag in de herfst worden geplant in grond die niet meer zo heet is door de zon, maar lekker koel aanvoelt. Hyacinten kunnen in een lange periode geplant worden, namelijk van juni tot en met augustus. Plant uw Hollandse irissen daarentegen in september of oktober en kijk toe hoe ze in mei en juni volop in bloei staan.

 

Zaai een mooi grasveld voor de sier of om op te spelen

De bloemen en zaden die u in Den Bosch aantreft, zijn er niet alleen om uw tuin van de mooiste bloemen te voorzien. U vindt ook tal van graszaad in ons aanbod waarmee u een prachtig gazon aanlegt. Hebt u een tuin die in de schaduw ligt? Kies dan voor een zak graszaad speciaal voor de aanleg of het herstel van een schaduwrijk gazon. Hiermee creëert u een gezond grasveld en voorkomt u de vorming van mos. Afhankelijk van de grootte van uw terras koopt u een zak van 250g, 500g of 1kg. Bent u van plan veel gebruik te maken van uw gazon? Misschien ziet u uzelf al wel potjes voetbal spelen op het gras of stoeien met de kinderen. Laat u dan adviseren door onze ervaren medewerkers, zij laten u graag weten welk graszaad het beste geschikt is voor uw tuin.

1 - 24 van 739 producten