Beelden

Pomme Pidou

Bij Toptuincentrum.nl vind je de wereldberoemde keramische beelden van Pomme Pidou. Leuk als aankleding voor in je interieur! Kies uit spaarpotten, beelden, dierenkoppen en nog veel meer!

1 - 3 van 3 producten

Voor elk huis een leuk dier

Ken je de vrolijke en mooie beelden van Pomme Pidou al? Bij Toptuincentrum.nl vind je ze allemaal in ons assortiment. Een vrolijke beestenboel dus! Bekijk het aanbod Pomme Pidou en kom kennismaken met deze vrolijke dieren. Kies uit verschillende soorten dieren, als:

Pomme Pidou dieren zijn de vrolijkste en meest gekleurde dieren die je ooit hebt gezien. Kies uit ons uitgebreide assortiment en maak er een waar beestenboel van! 

Pomme-Pie hoe? 

Heb je bij de uitspraak al problemen en heb je geen idee wie of wat Pomme Pidou is? Dan leggen wij van Toptuincentrum.nl je het graag even uit. Pomme Pidou is inmiddels wereldwijd bekend en een populair item voor veel interieurs. Maar waarom eigenlijk? Pomme Pidou is er om je elk moment van de dag pure vreugde te bezorgen. Met de vrolijke en kleurrijke dieren uit deze collectie tover je elke keer weer een glimlach op je gezicht. Bekijk ons vrolijke assortiment beeldjes en bestel vandaag nog een dierenvriend!

Pomme-Pidou beelden te koop | Toptuincentrum.nl

Pomme Pidou spaarpot

De meest bekende beelden van Pomme Pidou zijn toch wel de spaarpotten. Deze spaarpotten zijn anders dan alle andere, omdat deze voorzien zijn van een leuk en vrolijk kleurtje. Daarnaast is elke spaarpot van Pomme Pidou uniek, want elk dier heeft zijn eigen unieke print. Pomme-Pidou beelden zijn met de hand gemaakt en van keramiek en worden bij bezorging geleverd in een leuke cadeauverpakking! Leuk om cadeau te geven of om zelf te houden. Bestel nu een Pomme-Pidou huisdier op Toptuincentrum.nl!