Terrasverwarming

Terrasverwarming 

Terrasverwarming kopen? Dan ben je bij Toptuincentrum aan het juiste adres! Wij houden je buiten warm tijdens de koude dagen. Bekijk hieronder ons assortiment en laat ons aanbod je verwarmen. 

VUURSCHALEN VUURKORVEN TUINHAARDEN TUINFAKKELS 

Terrasverwarming online bestellen

Terrasverwarming online bestellen doe je natuurlijk bij Toptuincentrum. In ons assortiment vind je heaters in verschillende prijscategorieën. Door een heater in de tuin of zelfs op het balkon neer te zetten, kun je ook 's avonds er nog warmpjes bij zitten. Met de terrasverwarming van Toptuincentrum kun je ook in de winter genoeg feestjes geven. Verschillende heaters uit ons assortiment zijn namelijk uitermate geschikt om partytenten te verwarmen. Wist je dat je ook in de winter een barbecue kunt geven? Met warme glühwein wordt het een groot feest. Wil je terrasverwarming online bestellen? Bij Toptuincentrum kun je deze thuis laten bezorgen of op komen halen in onze fysieke winkel in Den Bosch. 

Terrasverwarming soorten

Zoals je wellicht in de webshop hebt gezien, zijn er veel verschillende soorten terrasverwarming of heaters te koop. Wij verkopen onder andere heaters van de merken Eurom en Euromac. Deze terrasverwarming kan veelal gebruikt worden in partytenten of worden opgehangen aan de geven van een pand. Naast allerlei merken, kun je ook terrasverwarmers kiezen met verschillende vermogens. Deze vermogens geven aan hoeveel warmte een terrasverwarmer kan produceren. Er bestaan elektrische terrasverwarmers en terrasverwarmers op gas. De elektrische heaters steek je aan door de stekker in het stopcontact te steken. Terrasverwarmers op gas zul je daadwerkelijk de heater aan moeten steken en de ontstekingsknop moeten indrukken. 

Terrasverwarming-toptuincentrum

Terrasverwarmer plaatsen

Een terrasverwarmer plaatsen moet veilig gebeuren. Je zult rekeningen moeten houden met een paar externe factoren en de volgende tips:

  • Zorg ervoor dat de terrasverwarmer op een stevige ondergrond staat. Het liefst verzwaar je de terrasverwarmer nog wat aan de onderkant of maak je deze met schroeven vast aan de grond. 
  • Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat er altijd genoeg frisse lucht aanwezig is. Zet de heater dus niet in een afgesloten ruimte. 
  • Pas op met brandbare stoffen in de buurt van een heater op gas. Hierdoor kun je beter voor een elektrische heater kiezen als je een partytent wilt gaan verwarmen. 

Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment tuinmeubelen om nog beter te kunnen genieten van je tuin of balkon! Voor vragen kun je altijd bellen naar 073-6147461 of mailen naar info@toptuincentrum.nl.