Brandstoffen

Barbecue Brandstoffen 

De juiste brandstof voor jouw barbecue is ontzettend belangrijk. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten barbecues en daardoor ook verschillende brandstoffen. Bij de aanschaf van een barbecue is het belangrijk om te kijken welke brandstof je nodig hebt. 

1 - 24 van 37 producten

Briketten

Briketten branden lang en regelmatig. Dit maakt ze ideaal voor als je lang wilt barbecueën of grote stuk vlees gaat bereiden. Bij Toptuincentrum hebben we briketten van topmerken als Weber en The Bastard. 

 

Houtskool

Wil je jouw barbecue zo snel mogelijk aan hebben? Dan is houtskool ideaal. Als je een keramische barbecue hebt is houtskool de beste optie. Houtskool bestaat uit puur hout en ontbrandt daarom erg snel. Met houtskool van topmerken zoals Weber en The Bastard krijg je gegarandeerd je barbecue snel op temperatuur!

 

Aanmaakblokjes

Door een aanmaakblokje tussen de briketten of houtskool te leggen zal het snel vlam vatten. Een blokje brandt zo'n vijf minuten waardoor je barbecue snel op temperatuur komt. Wil je ook snel en eenvoudig vuur maken? Bestel dan je aanmaakblokjes bij Toptuincentrum!