Parasolvoeten

Parasolvoet 

Geniet nog meer van je parasol met een parasolvoet. De voet zorgt ervoor dat jouw parasol op z'n plek blijft staan en niet wegwaait. Ga lekker de tuin in en bescherm je tegen de zon met een parasol en een parasolvoet. 

Parasolvoet kopen? 

Ben je op zoek naar een parasolvoet tegen de laagste prijs en beste kwaliteit? Dan ben je bij Toptuincentrum.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je een groot assortiment aan parasolvoeten voor elke type parasol. Met een parasolvoet houd je de parasol op z'n plaats, maar let op: met een grote en stevige windvlaag kan de parasol alsnog omwaaien. Berg de parasol daarom altijd goed op als je deze niet gebruikt en vouw deze weer in. Zo vangt de parasol niet teveel wind, zodat deze omwaait. 

Parasolvoet verrijdbaar 

Heb je geen zin om de parasol continu mee te bewegen met de zon? Dat snappen wij van Toptuincentrum.nl maar al te goed. Daarom hebben wij een parasolvoet met wielen in ons assortiment opgenomen. Een verrijdbare parasolvoet is handig in gebruik door deze eenvoudig te verplaatsen. Op die manier kan je heerlijk in de schaduw zitten onder de parasol. Bij Toptuincentrum.nl vind je parasolvoet zonder wielen en een parasolvoet met wielen. 

Parasolvoet kopen? Bekijk de speciale aanbiedingen en het hele aanbod op Toptuincentrum.nl

Hoe zwaar moet een parasolvoet zijn?

Hoe zwaar een parasolvoet moet zijn hangt af van de grootte van je parasol. Heb je een grote parasol, dan heb je ook een stevige parasolvoet nodig die het gewicht van de parasol kan vasthouden. In ons assortiment vind je de volgende gewichten in parasolvoeten:

  • 10 liter;
  • 25 kg;
  • 30 kg;
  • 35 kg;
  • 50 kg.

In ons assortiment vind je ook vulbare parasolvoeten. Deze kan gevuld worden met water, maar is leeg natuurlijk gemakkelijker te verplaatsen. Zodra de parasolvoet op de gewenste plek staat kan je deze vullen met water. 

Parasolvoet online kopen 

Een parasolvoet koop je online snel en eenvoudig op Toptuincentrum.nl. Wij leveren jouw aankoop binnen 5 werkdagen. Bestel vandaag nog jouw parasolvoet en ga heerlijk onderuit in jouw loungeset (ook bestelbaar via Toptuincentrum) en geniet heerlijk en veilig van de zon met jouw parasol en parasolvoet.