Lemax Lantaarns

Lemax lantaarns

Met de Lemax lantaarnpalen kan je op een leuke en eenvoudige manier meer licht en sfeer toevoegen aan jouw kerstdorp. Plaats ze langs de wegen en je dorp zal nog meer tot leven komen!

Lemax lantaarns kopen

Voor het ultieme kerstdorp zijn details van groot belang. Heb je er al eens aan gedacht hoe leuk het is om straatlantaarns toe te voegen aan je dorp? In de collectie van Lemax vind je voor iedere dorp geschikte lantaarnpalen die aansluiten bij het thema van jouw kerstdorp. Wat de lantaarns zo leuk maakt is dat ze ook echt aan kunnen, zo maak je dus een echt realistisch kerstdorp! 

Lemax lantaarnpalen voor een kerstdorp

Lemax straatlantaarns zijn een prachtig item om je Lemax kerstdorp mee uit te breiden! Het heeft een warme, gezellige uitstraling en brengt de ultieme kerstsfeer naar boven. De lantaarnpalen ziin uitgevoerd in een uitstekende Lemax kwaliteit. Je kunt de lantaarns gemakkelijk bestellen via onze website www.toptuincentrum.nl, we hebben een uitgebreid Lemax assortiment. Ben jij op zoek naar een passend huisje? Dat is bij ons geen probleem want wij hebben voor elk Lemax kerstdorp een passend Lemax huisje. 

Showroom

Wil je deze Lemax lantaarns liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin!