Lemax landschappen en bergen

Lemax landschappen en bergen

Met de landschappen en bergen maak je eenvoudig een droomlandschap voor jouw eigen kerstdorp. Ga voor een echt berglandschap in combinatie met een skipiste of juist voor een helderblauwe lucht. Kies je favoriet en bestel eenvoudig online!

BOMEN  BRUGGEN  BANKJES

Lemax landschappen en bergen kopen

Met de landschappen en bergen van Lemax zorg je voor de jouw ideale sfeer in je kerstdorp. De Lemax landschappen en bergen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Het plaatsen van een aantal huisjes en figuren is leuk, maar brengt nog niet de volledig gewenste sfeer aan je dorp. Wil je dat het totaalplaatje klopt? Kies dan een mooi landschap om zo de perfecte achtergrond te creëren!

Lemax kerstdorp landschappen en bergen

Jouw kerstdorp wordt pas echt mooi als alles klopt, dus zijn de kleinste details ook van belang. Inmiddels heb je al een aantal mooie huisjes en de leukste accessoires zoals figuren, bomen en bankjes. Toch ontbreekt er voor je gevoel nog iets om je kerstdorp echt naar een hoger niveau te tillen en het zo realistisch mogelijk te maken: landschappen en bergen met besneeuwde toppen. 

Showroom

Wil je de Lemax landschappen en bergen liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin! Daarnaast hebben wij ons eigen kerstdorp gebouwd, dit mag je zeker niet missen!