Lemax Accessoires

Lemax accessoires

Met de Lemax accessoires geef je jouw kerstdorp gegarandeerd de sfeer die het nodig heeft! Van bankjes tot bergen en sneeuw, je vindt het hier allemaal! Geef je kerstdorp de uitstraling die het verdiend en voeg er de leukste Lemax accessoires aan toe! 

BRUGGEN  BOMEN  BANKJES  LANDSCHAPPEN EN BERGEN

1 - 24 van 29 producten

Lemax accessoires kopen

Bij het bouwen van je kerstdorp is het belangrijk om niet alleen maar te denken aan zoveel mogelijk huisjes en figuren, denk ook aan accessoires een decor. Accessoires en decor bepalen de sfeer voor je kerstdorp. Denk aan verlichting, bomen en lantaarnpalen. Geen kerstdorp kan zonder de feestelijke aankleding van Lemax!

Lemax accessoires om je kerstdorp compleet te maken

Bij Toptuincentrum vind je alle Lemax accessoires en benodigdheden om je kerstdorp compleet te maken. Heb je inmiddels al een uitgebreid kerstdorp maar ben je nog opzoek naar de juiste details? Of ben je nog maar net begonnen met je kerstdorp? Voor iedere bouwer hebben wij de leukste en mooiste accessoires:

BRUGGEN     BOMEN     BANKJES     LANDSCHAPPEN EN BERGEN

Kleed je kerstdorp aan met Lemax

Natuur is een cruciaal onderdeel wat zeker niet mag ontbreken in je kerstdorp. Met de uitgebreide kerstcollectie van Lemax kun je zoveel mogelijk groen aanbrengen naar je eigen wens. Naast echte bomen kun je de straten versieren met de allerlei verschillende kerstbomen. De combinatie van bomen met bruggetjes, hekken en lantaarnpalen zullen je kerstdorp alleen maar echter maken! Verder kan je ervoor kiezen om een park aan te leggen met allerlei bankjes en meertjes om te schaatsen. Tot slot heeft Lemax ook matjes die je kunt bedekken met mos, kiezels of houtsnippers voor extra leuke effecten aan je dorp!

Showroom

Wil je de Lemax accessoires liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin! Daarnaast hebben wij ons eigen kerstdorp gebouwd, dit mag je zeker niet missen!