Lemax Figuren

Lemax figuren

Je kerstdorp tot leven brengen? Geen probleem met de Lemax figuren, er zijn oneindig veel soorten en maten. Ga jij voor een figuur in de sneeuw, of neem je een figuur die een beroep aan het uitoefenen is? We hebben een groot assortiment Lemax figuren.

1 - 24 van 106 producten

Lemax poppetjes kopen

Een kerstdorp zonder Lemax figuren is niet compleet. Met Lemax poppetjes breng je direct je kerstdorp tot leven. Denk aan mensen, dieren, voertuigen en allerlei attributen om het meest veelzijdige kerstdorp te kunnen bouwen. Zoals we gewend zijn van Lemax zijn kun je voor iedere thema de leukste bijpassende figuren vinden. Een voordeel van de figuren is dat ze makkelijker ergens aan toe te voegen zijn dan een kersthuisje, je kan ze namelijk overal voor gebruiken! Wil je ook meer variatie in je kerstdorp? Bestel eenvoudig je favoriete Lemax figuren en attributen online bij Toptuincentrum. 

Lemax kerstdorp figuren

Bij ieder Lemax figuur kun je een verhaal bedenken, er zijn dus altijd meer dan genoeg nieuwe bewoners te vinden voor jouw kerstdorp. De Lemax figuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en vormen. Met de verschillende thema's kan je de leukste dingen bouwen zoals je eigen skipiste met bergen op de achtergrond! Of maak je eigen markt met de Lemax marktkraampjes en bijbehorende figuren zoals de bakker en melkboer. Naast mensen kan je ook je favoriete vervoersmiddelen zoals (bak)fietsen, scooters, motoren en auto's toevoegen aan je kerstdorp. Zo komt je kerstdorp steeds meer tot leven!

Showroom

Wil je deze Lemax figuren liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin. En we hebben ons eigen grote kerstdorp gebouwd, hoe leuk is dat!