Lemax Fireworks

Lemax Fireworks

Met de Lemax vuurwerk collectie heb je voortaan een knallend kerstdorp, hoe leuk is dat! Deze displayschermen kan je aan de achterkant van je dorp plaatsen, zo is het net alsof er echt vuurwerk wordt afgestoken op de achtergrond. Door de verschillende kleuren is er voor ieder dorp een mooie variant die aansluit bij jouw thema.

Lemax fireworks kopen

De sprankelende kleuren van vuurwerk toevoegen aan je kerstdorp is natuurlijk fantastisch. Maar wat is vuurwerk nu zonder geluid? Om de Lemax vuurwerk collectie helemaal af te maken hebben we de geluidsbox. Zo is het net alsof het nieuwe jaar alvast is begonnen in jouw kerstdorp!

Lemax vuurwerk voor je kerstdorp

Een thema staat natuurlijk al centraal in je huidige dorp: kerst! Met de Lemax vuurwerk collectie kan je hier nog een feestdag aan toevoegen. Door al dit knetterende vuurwerk toe te voegen op de achtergrond in combinatie met de geluidsbox krijg je in een klap een uniek kerstdorp. Alle kerst attributen samen met vuurwerk, dat wordt gegarandeerd een feestje thuis!

Showroom

Wil je deze Lemax vuurwerk collectie liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin!