Lemax Adapters en Verlichting

Lemax adapters en verlichting

Door de handige bijbehorende adapters en verlichting van Lemax hoeft je kerstdorp niet in het donker te staan tijdens de feestdagen. Met de adapters komen zowel je huisjes als je hele kerstdorp tot leven! Naast de huisjes kan je de kerstbomen, lantaarnpalen en het vuurwerk ook aansluiten om ze tot leven te laten komen. 

LANTAARNS  VUURWERK  ADAPTERS

1 - 18 van 18 producten

Lemax adapters en verlichting kopen

De Lemax adapters en verlichting zijn onmisbaar om jouw kerstdorp helemaal tot leven te laten komen. Er is niets zo leuk als alle lampjes en geluidjes van je kerstdorp te zien werken. Zo kan je niet alleen zelf trots zijn op je creatie, maar kunnen ook je vrienden en familie genieten van jouw geweldige creaties! Met een eigen kerstdorp steel je gegarandeerd de show. 

Lemax adapters

Een adapter is wellicht niet het meest leuke onderdeel om aan te schaffen, maar wel cruciaal voor je kerstdorp om de perfecte sfeer te creëren. Wist je dat bij de Lemax huisjes, verlichte Lemax items en bewegende Lemax items standaard een Lemax batterijkast wordt meegeleverd? In de batterijkast kunnen drie (3x 1,5 volt) AA-batterijen. Heb jij inmiddels een Lemax collectie opgebouwd en vind je het fijn om je Lemax items op een adapter aan te sluiten? Dat is zeker mogelijk met de Lemax 4,5 Volt Adapter. Op deze Lemax 4,5 Volt adapter kun je 3 willekeurige Lemax items aansluiten. Het voordeel van deze adapter is dat je het on/ off switch knopje van het batterijkastje niet hoeft te gebruiken. 

Lemax verlichting

Met de verlichtingssystemen van Lemax zet je jouw huisjes, kerstbomen en dus je kerstdorp volledig in de spotlights! Bij Toptuincentrum vind je diverse producten die jouw kerstdorp compleet maken. Bij de donkere wintermaanden hoort nou eenmaal een warme sfeer in de vorm van verlichting. Naast de 'standaard' verlichting is het ook erg leuk om te kiezen voor straatlantaarns in je dorp om langs de wegen te plaatsen. 

Showroom

Wil je de Lemax adapters en verlichting liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin! Daarnaast hebben wij ons eigen kerstdorp gebouwd, dit mag je zeker niet missen!