Lemax bomen

Lemax bomen

Bomen en kerstbomen brengen extra veel sfeer aan je kerstdorp. Het maakt je landschap natuurlijker en geeft een leuke extra opvulling. De bomen kan je gebruiken om je park mee op te vullen en de kerstbomen zijn leuk voor naast de wegen in je kerstdorp. 

BRUGGEN  BANKJES  LANDSCHAPPEN EN BERGEN

Lemax bomen kopen

Bij Toptuincentrum vind je een uitgebreid assortiment aan kerstdorp boompjes. Met of zonder sneeuw en met of zonder verlichting, we hebben het allemaal! Genoeg keus om een winterse sfeer te geven aan je kerstdorp. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat er allemaal verkrijgbaar is van de bomen collectie van Lemax. 

Kerstdorp bomen Lemax

Voor iedere thema hebben wij bijpassende bomen en kerstbomen. Voor de klassieke kerstdorpen maar ook als je een skipiste hebt of wilt gaan maken. Naast de gewone kerstdorp bomen hebben we een ruim aanbod aan miniatuur kerstbomen, hoe leuk is dat! 

Showroom

Wil je deze kerstdorp bomen liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin!