Lemax bankjes

Lemax bankjes

Wat is nou een gezellig dorp zonder bankjes? De Lemax bankjes zijn onmisbaar voor je kerstdorp om al je figuren kwijt te kunnen en extra sfeer te creëren. Bestel je favoriete Lemax bankje eenvoudig online en ga verder met het bouwen van jouw ultieme kerstdorp!

BOMEN  BRUGGEN  LANDSCHAPPEN EN BERGEN

1 - 1 van 1 producten

Lemax bankjes kopen

Deze miniatuur Lemax bankjes zijn de perfecte toevoeging aan je kerstdorp! Leuk om een compleet park van te maken of om te plaatsen rondom de schaatsbaan. Op de bankjes kan je al je favoriete kerstdorp figuren plaatsen om zo je dorp letterlijk tot leven te laten komen, hoe leuk is dat! 

Lemax, de kerstdorp specialist

Sinds de oprichting in 1990, is Lemax één van de snelst groeiende leveranciers van kerstdorpen. Lemax staat bekend om prachtige fijne details gecombineerd met betaalbare prijzen. De figuren en accessoires zoals de bankjes worden gemaakt van polywood. Zo lijkt het alsof het van echt hout is gemaakt en gaat het ook nog eens erg lang mee!

Showroom

Wil je deze Lemax bankjes liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin!