Sierbes - Ribes

Sierbessen

Je tuin hoeft er niet saai bij te liggen. Juist met onderhoudsvriendelijke struiken fleur je jouw tuin op en je hebt er zelf ook nog gemak van. Sierbessen zijn hier ideaal voor omdat ze blijvend mooi zijn. 

Sierbessen kopen

Bessen plukken in je eigen tuin, hoe leuk is dat?! Lekkere zoetzure bessen om zo te eten of om bijvoorbeeld je eigen jam van te maken. Over het algemeen zijn bessenstruiken zelfbestuivend, maar ze groeien nog beter als ze bij elkaar staan. Alle bessenstruiken van Toptuincentrum worden in een pot met potgrond verzonden, zo kan je de struik eenvoudig en snel planten in je tuin. 

Sierbessen onderhoud

Zorg ervoor dat je bessen altijd op een zonnige plek staan, dan zullen ze nog beter groeien. Bessenstruiken kunnen ook goed in een pot geplaatst worden, ook een leuk alternatief! 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl