Kiwiplant - Actinidia

Kiwiplant

Kiwi's groeien graag ergens tegenaan of overheen, daarom zijn ze perfect om als klimplant te gebruiken in je eigen tuin. En het is natuurlijk erg leuk om je eigen vruchten te kweken en oogsten in je tuin! 

Kiwiplant kopen

De meeste kiwi's zullen eind mei beginnen te bloeien met mooie witte bloemen. Na de bloei zullen de eerste vruchten ontstaan. Deze zijn over het algemeen vanaf eind oktober rijp om te plukken. Kiwiplanten vinden het fijn als ze veel zon krijgen. Met ons grote assortiment aan klimplanten vind je altijd een geschikte plant voor in jouw tuin! Kijk ook eens naar onze andere klimplanten en klimfruit. 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl