Druif - Vitis

Druiven

Met druivenplanten creëer je jouw eigen kleine wijngaard in je tuin, hoe leuk is dat! Naast de bekende blauwe druiven bestel je ook witte druiven eenvoudig online bij Toptuincentrum! 

Druivenstruik kopen

Een druivenstruik is erg mooi om langs je muur of schutting te geleiden, zo heb je het gevoel dat je eigen tuin een wijngaard is! Aan het begin van de zomer bloeien er eerst mooie opvallende bloemen. Na de bloei worden de druiventrossen gevormd, deze kunnen vanaf september geoogst worden. 

Druivenstruik onderhoud

Wilde uitlopers kun je eens per jaar helemaal terugsnoeien. De beste takken kun je voorzichtig terugsnoeien, let op niet teveel! Zorg ervoor dat je druiven genoeg zonlicht krijgen, dan groeien ze het beste. Verder is het belangrijk om de trossen te beschermen tegen vogels, gebruik hiervoor netten. 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl