Bosbes - Vaccinium

Bosbes

Bosbessen groeien doorgaans aan lage struiken in het bos, maar je kunt ze ook in je eigen tuin laten groeien! Bosbessen zijn kleiner dan blauwe bessen zijn ook donkerder gekleurd. Van zichzelf smaken bosbessen lekker sappig en zoet. Hoe leuk is het om je eigen fruit in je tuin te plukken?! 

1 - 2 van 2 producten

Bosbessen kopen

Een mooie groene struik met zwartblauwe vruchten die rijk zijn aan vitamine c, die wil je toch ook in je eigen tuin! Lekker om zo te eten, voor in de yoghurt of om je eigen jam mee te maken! Met bosbessen heb je gegarandeerd groeiende en bloeiende planten in je tuin. Bestel ze eenvoudig online bij Toptuincentrum! 

Bosbessen onderhoud

Het is goed om je bosbes eens per jaar te snoeien, let wel op dat je niet teveel van het oude hout weghaalt. Als je gelukt hebt heeft je struik een dubbele bloeiperiode! Vergeet niet om eens per jaar je struik te bemesten en voldoende water te geven. 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl