Braam - Rubus

Bramen

Met deze decoratieve vruchten fleurt je tuin gelijk helemaal op! Hoe leuk is het wel niet om in je eigen tuin fruit te kunnen plukken? Maak er bijvoorbeeld lekkere jam van of doe wat bramen in je yoghurt! Met deze frisse zoetzure framboosachtige vrucht zijn de mogelijkheden oneindig! 

Bramenstruik kopen

Bramenstruiken staan bekend als snelgroeiende fruitplanten die je veel bij bosranden terugziet. Maar je kunt ze ook eenvoudig in je eigen tuin plaatsen. De struik geeft erg veel lekkere vruchten die je tuin zullen opfleuren. En in de lente groeien er ook nog mooie wit roze bloemen aan. Bij Toptuincentrum bestel je eenvoudig jouw favoriete bramenstruik om in je eigen tuin te kunnen plaatsen. 

Bramenstruik onderhoud

Hoe meer zon, hoe beter je struik zal groeien. Daarnaast kan het helpen om eens per jaar je struik te geleiden. De bramen zijn lekker om zo te eten, maar ook voor sap of eigen jam te maken. Zorg dat je ieder jaar jew struik goed snoeit, dan zal deze nog beter groeien! 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl