Tuinkussens hoge rug

Tuinkussens hoge rug

Tuinkussens met een hoge rug zijn geschikt voor vele tuinstoelen zoals houten, kunststof en aluminium verstelbare stoelen. Kies je favoriete kleur en vrolijk je tuin op en ervaar extra zitcomfort! 

1 - 15 van 15 producten

Tuinkussens hoge rug kopen

Voor een extra comfortabele zit in je tuinstoelen zijn de hoge rug tuinkussens ideaal. Zo ga je gegarandeerd nog meer genieten van je eigen tuin! De hoge rug tuinkussens zijn geschikt voor alle soorten verstelbare tuinstoelen. Met ons ruime assortiment is er altijd een geschikte kleur om jouw tuin mee op te vrolijken! 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl