Tuin zitkussens

Tuin zitkussens

Een zitkussen voor je tuinmeubel of stoel zorgt voor extra sfeer én comfort. Bij Toptuincentrum vind je veel soorten en kleuren tuinkussens om je eigen tuin helemaal te versieren! 
Ook voor andere tuinkussens ben je bij Toptuincentrum aan het juiste adres:

TUIN SIERKUSSENS TUINBANK KUSSENS TUINKUSSENS HOGE RUG

1 - 24 van 51 producten

Tuin zitkussen kopen

Ga voor extra comfort en bestel je tuinkussens eenvoudig online bij Toptuincentrum! Kies de kleuren die aansluiten bij je buiten interieur en zorgt voor die echte sfeerbeleving. Wil je graag advies over tuinkussens? Onze medewerkers staan je graag te woord! 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl