Tuinbank kussens

Tuinbank kussens

Bij Toptuincentrum kun je eenvoudig jouw favoriete tuinbank kussen uitzoeken. Kies je favoriete kleur en bepaal zelf hoe je jouw tuin nog meer sfeer kunt geven! Door een tuinbank kussen op je bank te leggen krijg je veel meer zitcomfort. 

Tuinbank kussen kopen

Ken je dat gevoel dat je even lekker in je tuin wilt gaan zitten maar erachter komt dat je geen geschikt kussen hebt? Dan is het tijd om een tuinkussen aan te schaffen. Of het nou voor je tuinbank, tuinstoelen of tuinmeubels is met een tuinkussen krijg je gegarandeerd meer zitcomfort! Kies je favoriete kleur en bestel eenvoudig online bij Toptuincentrum. 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl