Clusterverlichting

Clusterverlichting

Onze clusterverlichting is geschikt voor kerstbomen met een hoge mate van licht. Basic kerstverlichting bestaat uit ongeveer 10 lampjes per 10 centimeter. Met minimale tussenruimtes houd je de verlichting in de boom op een hoog en opvallend niveau. Wil jij een boom die minder in het oog springt qua verlichting? Kies dan hieronder voor basic of compact: 

BASIC COMPACT CLUSTER
1 - 20 van 20 producten

Wat is clusterverlichting?

De term clusterverlichting zul je zeker rond de feestdagen vast veel langs horen komen. Maar wat is clusterverlichting nou precies? De naam zegt het al een beetje; het is een lang snoer dat een cluster lampjes vormt. Aan het lange snoer zitten namelijk heel veel kleine led lampjes op korte afstand van elkaar bevestigd. Dit zorgt voor een mooi beeld, namelijk een lange oplichtende draad. De magische en huiselijke sfeer die clusterverlichting met zich meebrengt is zeker tijdens de feestdagen erg populair, en daarom zien we clusterverlichting vooral gebruikt worden als kerstboomverlichting en als versiering voor huizen en tuinen.

Verschillende soorten clusterverlichting

Clusterverlichting bestaat in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld uit cluster kerstverlichting met warm wit licht of koud wit licht. Ook clusterverlichting met verschillende kleuren lampjes is bij Toptuincentrum te vinden. Wat natuurlijk erg belangrijk is om op te letten bij het kopen van clusterverlichting voor de kerstdagen is de lengte van het snoer. Er bestaan allerlei lengtes verlichting, afhankelijk van waar de je clusterverlichting op wilt aanbrengen. Voor kleine versierklusjes kies je voor de clusterverlichting van 3m lang, maar een grote kerstboom of flinke achtertuin zijn ook clusterverlichtingen van maar liefst 27m lang beschikbaar. Kortom: kies wat voor jou het beste werkt.

 

BASIC COMPACT CLUSTER

 

Clusterverlichting kopen bij Toptuincentrum

Op zoek naar de mooiste kerstverlichting voor dit najaar? Dan zit je hier goed! Het aanbod is zeer gevarieerd en dus is er voor ieder wel wat wils. Heb je vragen over ons assortiment of over één van onze producten? Contact opnemen met onze medewerkers kan altijd, want zij staan altijd voor jou klaar. Clusterverlichting en andere artikelen voor de feestdagen kopen doe je hier! Tot ziens bij Toptuincentrum!