Compact verlichting

Compacte kerstboomverlichting

Onze compacte kerstboomverlichting is geschikt voor kerstbomen met een gemiddelde mate van licht. Compacte kerstverlichting bestaat uit ongeveer 4 lampje per 10 centimeter. Met minder grote tussenruimtes houd je de verlichting in de boom op een gemiddeld niveau. Wil jij een boom die meer of juist minder in het oog springt qua verlichting? Kies dan hieronder voor compact of basic: 

BASIC COMPACT CLUSTER

WAT BETEKENT 'COMPACT' KERSTBOOMVERLICHTING?

Basic kerstboomverlichting is een traditionele en veelvoorkomende keuze voor het decoreren van een kerstboom. Het bestaat uit individuele lampjes die met een gemiddelde dichtheid op een snoer zijn bevestigd en gelijkmatig over de takken van de boom worden verdeeld. Deze verlichting biedt een vollere verlichting dan bijvoorbeeld de basic verlichting.

 

BASIC COMPACT CLUSTER

 

COMPACT KERSTBOOMVERLICHTING VERGELEKEN MET ANDERE VERLICHTING

Naast compact kerstboomverlichting bieden wij ook verlichting met een hogere of lagere lampjesdichtheid. Basic kerstboomverlichting bevat minder lampjes per meter, waardoor een ruimere lichtdekking ontstaat. Dit geeft een bescheiden en klassieke verlichting. Clusterverlichting is een moderne variant waarbij juist meerdere lampjes dicht bij elkaar zijn geclusterd, waardoor een sprankelend effect ontstaat. Het creëert een indrukwekkende lichtdichtheid en geeft de boom een ​​betoverende uitstraling. De keuze tussen basic, compact en clusterverlichting hangt af van persoonlijke voorkeuren en de gewenste uitstraling van de kerstboom.