Basic verlichting

Basic kerstboomverlichting

Onze basic kerstboomverlichting is geschikt voor kerstbomen met een bescheiden mate van licht. Basic kerstverlichting bestaat uit ongeveer 1 lampje per 10 centimeter. Met relatief grote tussenruimtes houd je de verlichting in de boom op een laag niveau. Wil jij een boom die meer in het oog springt qua verlichting? Kies dan hieronder voor compact of cluster: 

BASIC COMPACT CLUSTER

Wat betekent 'basic' kerstboomverlichting?

Basic kerstboomverlichting is een traditionele en veelvoorkomende keuze voor het decoreren van een kerstboom. Het bestaat uit individuele lampjes die op een snoer zijn bevestigd en gelijkmatig over de takken van de boom worden verdeeld. Deze verlichting biedt een eenvoudige en klassieke uitstraling.

 

BASIC COMPACT CLUSTER

 

Basic kerstboomverlichting vergeleken met andere verlichting

Naast Basic kerstboomverlichting bieden wij ook verlichting met een hogere lampjesdichtheid. Compacte kerstboomverlichting daarentegen heeft kleinere lampjes en is vaak dichter op elkaar geplaatst, waardoor een dichtere lichtdekking ontstaat. Dit geeft een helderdere en intensere verlichting. Clusterverlichting is een moderne variant waarbij meerdere lampjes dicht bij elkaar zijn geclusterd, waardoor een sprankelend effect ontstaat. Het creëert een indrukwekkende lichtdichtheid en geeft de boom een ​​betoverende uitstraling. De keuze tussen basic, compact en clusterverlichting hangt af van persoonlijke voorkeuren en de gewenste uitstraling van de kerstboom.