Lemax Kersthuisjes

Ze zijn leuk om te bouwen én om naar te kijken, de kersthuisjes van Lemax. Er gaat niets boven een schitterend kerstdorp met leuke verlichting, kersthuisjes, sneeuw en figuren van Lemax. Zo'n kerstdorp brengt direct sfeer in je huis. Bij toptuincentrum.nl beschikken we over een groot en variërend aanbod van kersthuisjes van Lemax, daarom vertellen we je op deze pagina alles over dit merk. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

 

Lemax Kersthuisjes

Wil je een kerstdorp bouwen? Dan biedt Lemax een compleet assortiment aan verschillende kersthuisjes, figuren en accessoires. De Lemax huisjes zijn de kern van je Lemax kerstdorp. De Lemax kerstdorpen zijn
van aanzienlijke kwaliteit, door de materialen die gebruikt zijn. Bij Toptuincentrum vind je een groot assortiment aan kerstdorp huisjes en accessoires. Wij hebben alles in huis om een prachtig kerstdorp neer te zetten. Daarnaast beschikken we over de volgende Lemax artikelen:

  • Boerderijen
  • Kerken
  • Schommels
  • Treinen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om Lemax kersthuisjes allemaal in dezelfde stijl te kopen. Maar je kunt natuurlijk ook variatie in je dorp toevoegen door leuke combinaties te maken. Wij raden aan om je creatieve geest z'n werk te laten doen.

Lemax mini figuren voor in je kerstdorp

Naast de grote kersthuisjes en grotere artikelen, bieden wij ook miniatuur figuren van Lemax aan. Mini figuren van Lemax brengen leven in je dorp. Kerstdorp figuren maken het kerstdorp volledig af. Er zijn oneindig veel leuke, gezellige Lemax figuren, die allerlei andere activiteiten verrichten en beroepen uitoefenen. Kies voor een miniatuur kerstman die met zijn slee cadeautjes langsbrengt of een vader met zijn zoon die samen skiën van een berg. Zo wordt je kerstdorp met de Lemax figuren levendig en gezellig. De keuzes en combinaties zijn eindeloos!

 

Accessoires

Om de Lemax huisjes heen kun je natuurlijk oneindige combinaties maken met andere Lemax artikelen, zoals Lemax figuren, Lemax accessoires, Lemax bomen en nog veel meer! De artikelen van Lemax zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, figuren en thema's. Zo bieden wij Lemax bruggen, bomen, bankjes en landschappen aan waardoor je leuke variatie kunt toevoegen! Hierdoor creëer je met de Lemax huisjes en figuren een eigen, fantastisch Lemax kerstdorp. En laten we eerlijk zijn, jij wil toch ook het leukste kerstdorp van je vrienden en familie hebben?! Door bij ons een kijkje te nemen, heb je al een voorsprong op je concurrentie ;)

 

Wil je tijdens de kerstperiode onze Lemax kersthuisjes graag even in het echt zien? Kom dan naar onze showroom in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch. Naast ons grote aanbod in kerstartikelen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten, dierenproducten en nog veel meer. Daarnaast heten wij je graag van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, beschikken we ook over een uitgebreide lunchkaart. 

Heb je nog vragen over de kersthuisjes van Lemax of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl

Ben je benieuwd geworden naar de kersthuisjes van Lemax? Neem dan eens zeker een kijkje bij het assortiment van Toptuincentrum.