Een zwembad voor elke tuin

Zwembaden

Duik in eindeloos zomerplezier met onze spannende reeks zwembaden! Onze zwembaden zijn ontworpen voor jong en oud en zijn de ultieme oase om de hitte te trotseren en onvergetelijke herinneringen te creëren. Of je nu met vrienden aan het spetteren bent of je kleintjes leert zwemmen, onze zwembaden zijn de perfecte aanvulling voor elke achtertuin. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk op te zetten, zodat je in een mum van tijd van het verfrissende water kunt genieten. Dus waarom wachten? Maak deze zomer een plons en verander je buitenruimte met onze zwembaden!

Opblaasbare zwembaden

Indien je niet teveel moeite wil doen is een opblaasbaar zwembadje de ideale oplossing. Opblaasbare zwembaden zijn er voor zowel kinderen als voor volwassenen en in verschillende varianten. Binnen een paar minuten kan je al genieten van verkoeling! 

Opzetzwembaden

Ben je toe aan een mooi en groot opzetzwembad in de tuin? Dan ben je bij toptuincentrum aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten opzetzwembaden van het merk Bestway. Zowel voor rond als rechthoekige zwembaden kan je bij ons terecht. De meeste zwembaden zijn erg makkelijk en snel op te zetten. Daarnaast is het grote voordeel van een opzetzwembad dat deze duurzamer zijn dan een opblaasbaar zwembad, omdat je bijvoorbeeld minder kans hebt op lekkages.

  

Kinderzwembaden

Maak van je tuin een kinderzwemparadijs met de kinderzwembaden van Bestway! We hebben een ruim assortiment kinderzwembaden die je in een handomdraai opzet. Je vult het zwembad met een laagje water en de kinderen kunnen direct spelen. Onze kinderbadjes zorgen voor verkoeling en speelplezier, zonder zorgen over veiligheid.

Zwembad onderhoud

Helaas kom je er niet onderuit om je zwembad te onderhouden. Als je een eigen zwembad in de tuin hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk schoon en vuilvrij houden. Met de producten van Toptuincentrum geniet jij elke dag opnieuw van een schoon zwembad en kan je nog jaren vooruit! 

 

Wil jij een betaalbaar zwembad kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over de zwembaden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Klik hier om naar de zwembad pagina te gaan