3x Cadeautips voor Vaderdag

3x Cadeautips voor Vaderdag

Aanstaande zondag is het Vaderdag en mogen we onze stoere, lieve en knappe vaders weer eens goed in de spotlight zetten. Een ontbijtje op bed en een leuk presentje mogen op de 19e juni uiteraard niet ontbreken. Daarom geven we hier graag wat cadeau-inspiratie voor alle soorten vaders. Is jouw papa een knappe klusser, een ontspannen relaxer, een gekke groenfanaat of de beste barbecuër? Lees snel verder en bestel direct jouw geschenk, zodat je het nog voor Vaderdag in huis hebt. Heb je last-minute stress? Kom dan langs bij GroenRijk Den Bosch voor de leukste groencadeaus.

Vaderdagcadeaus | Gereedschap van Gardena1. Snoeien, harken & sproeien: tof tuingereedschap!

Koop tuingereedschap online!Vaders die vaak in de tuin te vinden zijn en deze graag lekker bijhouden, hebben daar natuurlijk wel de juiste attributen bij nodig. Een handige hark, een goede grasmaaier, een schop om over op te scheppen of een snoeiende schaar zijn de beste hulpjes in de tuin! Misschien had papa het laatst nog over een handig bewateringssysteem waar hij wild van werd? Bekijk ons assortiment gereedschap, bijvoorbeeld van Gardena. Daar zit sowieso iets bij waar jouw vader veel plezier van gaat hebben. Bij twijfel kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor een cadeaubon. Kan hij lekker zelf tussen het gereedschap snuffelen.

Vaderdag | Schort voor de barbecuemaster2. De grillende tuinchef

Koop een barbecue online!Voor de vaders die gek zijn op rokende barbecues, de geur van gebraden vlees en de gezelligheid van samen buiten eten, hebben wij stoere cadeaus. Op onze barbecue-afdeling vind je alles voor de perfecte barbecue met vrienden of familie. Wat dacht je van een mooie barbecue, handige handschoenen of tangen, een barbecuehoes of misschien een schort of grillboek? We hebben barbecue-accessoires voor de echte smaakmakers, onder andere van het welbekende Weber! Dat belooft een heerlijke Vaderdag te worden!

Tip! Check ook het schort op de foto; daar maak je elke Brabantse BBQ-papa blij mee! 

Zwembad kopen | Vaderdag3. Baantje trekken in het zwembad of bubbelen in de spa?

Ontdek ons aanbod zwembaden!

Wiens droom is het niet om een zwembad in de tuin te hebben? Maak deze droom voor jouw vader (en een beetje voor jezelf) waar! Baantjes trekken, heerlijk bubbelen en ontspannen op de warmere dagen van het jaar... Dat wordt genieten! Kies je voor een compleet zwembad, een opblaasbaar badje, een jacuzzi of spa? Ontdek het in onze webshop. Er is keuze genoeg! Bezoeken aan dure resorts of veel te drukke waterparken zijn nergens meer voor nodig; je kunt gewoon lekker op vakantie in eigen achtertuin.Bestel jouw favoriet online of kom langs in onze showroom.

Vaderdagcadeaus online bestellen

De mooiste cadeaus shop je eenvoudig in de webshop van Toptuincentrum.nl. Naast bovengenoemde items zijn er nog tal van andere geschenken in onze shop te vinden. Wat dacht je van attributen voor de vijver, een mooi insectenhotel of een stoere plant? Keuze genoeg, zeker wanneer jouw vader gek op alles wat met het buitenleven te maken heeft. Heb je vragen over ons assortiment? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Webshop

Toptuincentrum is ook actief op social media. Je kunt ons volgen op: