Kerst oetels

Kerstoetels

Onze eigen lijn 'kerstoetels'. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en onze stad veranderd één keer per jaar naar Oeteldonk. Tijdens de carnaval staat de Oetel centraal en daarom mogen deze tijdens de kerst ook niet ontbreken. Het leukste kerstcadeau voor een echte Bosschenaar.

ALLE LUXE KERSTBALLEN EFTELING KERSTBALLEN DISNEY KERSTBALLEN DIERLIJKE KERSTBALLEN

1 - 2 van 2 producten

Kerst oetels kopen

In ons assortiment vind je de leukste kerst oetels om je (kunst)boom helemaal mee op te vrolijken, spaar ze allemaal! Naast je eigen boom zijn de oetels ook een perfect kerstcadeau. Wie ga jij verassen met deze vrolijke kerst ornamenten? De kerst oetels zien er geweldig leuk, kleurrijk en mooi uit met de leukste details. 

DEZE KERST OETELS IN HET ECHT BEKIJKEN?

Wil je de kerstoetels graag even in het echt zien? Of wil je er gewoon een dagje op uit? Kom dan naar onze kerst showroom in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch, gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Naast ons grote scala aan kunstbomen en vele andere kerstartikelen, Ben je bij ons ook aan het juiste adres voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten en nog veel meer. Daarnaast heten wij jou van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl