Disney Kerstballen

Disney Kerstballen

Mooie Disney exemplaren uit de collectie van Kurt S. Adler. Disney kerstballen zijn er in verschillende soorten en maten, kies jij voor de klassieke kerstbal van Minnie en Mickey? Of ga je voor het Frozen thema? Naast Disney figuren hebben we ook pieken voor in de boom van Mickey en Minnie mouse.

ALLE LUXE KERSTBALLEN EFTELING KERSTBALLEN DIERLIJKE KERSTBALLEN TRENDY KERSTBALLEN

1 - 22 van 22 producten

Kurt Adler kerstballen

Kerstballen van Kurt S. Adler koop je online bij Toptuincentrum! Met deze Disney kerstballen maak je jouw eigen Disney film in je boom, hoe leuk is dat?! De kerstballen staan bekend om de hoge kwaliteit en unieke ontwerpen. Wil je een ware eyecatcher maken van je kerstboom? Ga dan voor deze unieke en kleurrijke kerstballen collectie!

Disney kerst cadeau

Deze kerstballen zijn ook erg leuk om cadeau te geven rond de kerstperiode. En een voordeel, omdat de kerstballen van kunststof zijn gemaakt hoef je niet bang te zijn dat ze kapot gaan tijdens het transport. 

SHOWROOM

Wil je deze kerstballen liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast de Disney kerstballen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Van échte en kunst kerstbomen tot alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom!