Over ons

Toptuincentrum is dé webshop voor al uw tuincentrumaankopen. In onze webshop vindt u het gehele assortiment van tuincentrum Den Bosch en Veranda Brabant, van tuinstoelen tot barbecues en van veranda’s tot terrasverwarming. Is uw tuin toe aan een verbouwing of bent u slechts naar één product op zoek om uw tuin helemaal compleet te maken? Bij Toptuincentrum.nl slaagt u gegarandeerd.

Vind alles voor uw tuin en terras in Den Bosch of Brabant

In tuincentrum Den Bosch vindt u alles om u weer verliefd te laten worden op uw tuin. Of u nu groene vingers hebt of liever aan de slag gaat met hout om iets moois in elkaar te zetten: u vindt de juiste benodigdheden in het aanbod. Met onze bollen en zaden tovert u uw tuin om tot een bloemenparadijs. Wilt u meer ruimte hebben om te ontspannen, ook als het weer wat minder is? Met een mooie overkapping en een aantal comfortabele tuinmeubelen van Noach Outdoor creëert u een plek waar u helemaal tot rust komt. Ook bij Veranda Brabant staan rust en ruimte voorop. In het assortiment vindt u veranda’s van betaalbare kwaliteit met en zonder glasschuifwanden.

Toptuincentrum voor al uw tuincentrum aankopen

Tuincentrum Den Bosch voor binnen en buiten

In de webshop van Toptuincentrum worden alle producten van beide tuincentra samengebracht om u een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Niet alleen tuinartikelen, maar ook sfeerartikelen voor binnenshuis horen bij het aanbod. Zo vindt u tal van binnenpotterie, kunstplanten en kaarsen die uitstekend passen bij uw interieur. Ook de dieren worden bij tuincentrum Den Bosch niet vergeten. Maak een veilig onderkomen voor mussen, eekhoorns en egels, maar vergeet ook uw eigen trouwe viervoeter niet. Daarnaast is tuincentrum Den Bosch een echte tuinmeubelwinkel waar u tafels en stoelen vindt om uw terras mee aan te kleden:

  • hoekbanken;
  • tuintafels;
  • loungesets van Noach Outdoor;
  • parasols.

Vind de veranda van uw dromen bij Veranda Brabant

De persoonlijke benadering, vakmanschap en de liefde voor het vak én de tuin kenmerken Veranda Brabant. Met onze jarenlange ervaring weten we uw wensen altijd om te zetten in een veranda waar u blij mee bent. We werken met verschillende stijlen: modern, design en klassiek. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de uitstraling van uw tuin kiezen we een geschikt ontwerp en gaan daarmee aan de slag. Van tevoren vindt er altijd een betrouwbare daklastberekening plaats, zodat hier tijdens de aanleg rekening mee kan worden gehouden. Naast de standaardmaten is het ook mogelijk om uw veranda op maat te laten maken. Dan weet u zeker dat uw veranda of tuinkamer precies naar wens is.

Extra groot assortiment online beschikbaar

Ons grote assortiment betaalbare kamerplanten, tuinplanten, sfeer & cadeauartikelen, tuinhout, terrasoverkappingen en veranda’s is geheel online te bekijken. Kom naar onze showroom om die heerlijke loungestoel of bank eens uit te proberen. Op onze website vind je verder de actuele aanbiedingen, activiteiten en openingstijden. Kom langs in ons tuincentrum of neem gerust contact met ons op!

Bezoek het tuincentrum 

Showroom
Showroom
GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch
 
Telefoonnummer: 073-6147461
info@toptuincentrum.nl