Over ons

Toptuincentrum, bestaande uit een klein hecht team met hart voor buitenleven, is sinds 2019 online actief. Waarom we toptuincentrum hebben opgezet? Wij zijn al meer dan 60 jaar actief als tuincentrum in Den Bosch, we staan bekend om onze kwaliteit producten voor een scherpe prijs in combinatie met de beste service. Daarnaast heeft toptuincentrum een groot assortiment en kun je er alles vinden voor huis en tuin. We werken met een grote voorraad aan producten die normaal niet te verkrijgen zijn in andere tuincentra. Ons team hecht waarde aan het bieden van een beleving door hoogwaardige kwalitatieve, betaalbare producten te verkopen. Door deze waarde vast te blijven houden beoordelen klanten ons met een 9,6 op Kiyoh.Is het nou zo dat je liever een product wilt bekijken of ophalen? Dan is het mogelijk om ons assortiment te komen bekijken in Groenrijk Den Bosch. Wil je gewoon leuke tuin ideeën opdoen? Het Toptuincentrum assortiment bevat het gehele assortiment van Groenrijk Den Bosch en Top-veranda's. Ook voor een heerlijk kopje koffie met wat lekkers ben je altijd welkom!

Toptuincentrum streeft ernaar om je weer verliefd te laten worden op jouw tuin. Dit doen we door je zo goed mogelijk te helpen en tips te geven. Dit kan op meerdere vlakken zijn, over inrichting, afmetingen of materiaal. Het kan eigenlijk van alles zijn!
De medewerkers van Toptuincentrum staan klaar om je op de best mogelijke manier te helpen.


ALLES VOOR TUIN EN TERRAS


Een persoonlijke buiteninrichting van je tuin creëer je met kleine snufjes als wanddecoratie, buitenpotterie of leuke droogbloemen. Al dat moois aan bloemen en gras verdient natuurlijk een goede verzorging. Je kan bij Toptuincentrum ook terecht voor onderhoudt. Denk hierbij aan meststoffen om te bemesten en tuingereedschappen. Zo blijft de liefde voor je tuin onvoorwaardelijk!
Wanneer je het groter aan wilt pakken in de tuin staan we tevens voor je klaar. Bij Toptuincentrum is de afdeling tuinmeubelen gevuld met tafels en stoelen om het terras mee aan te kleden. Je vindt hier:

-    Hoekbanken;
-    Tuintafels;
-    Loungesets;
-    Parasols;
-    Hangstoelen;

Maar waar Toptuincentrum producten heeft voor de buiteninrichting doet dat niets tekort aan ons assortiment voor de inrichting voor het interieur binnenshuis. Je vindt hier tal van binnenpotterie, kunstplanten, kaarsen en heerlijke geuren! Alles wat je nodig hebt voor een lekker leven!
Met een breed assortiment blijft onze expertise gericht per afdeling. Zo hebben we altijd iemand in ons team die je vraag tot in detail kan beantwoorden. 


VIND DE VERANDA VAN JE DROMEN BIJ TOP-VERANDA'S


Bij Top-veranda's gaat het om vakmanschap en de liefde voor het vak én de tuin. Het team werkt met persoonlijk met u aan alle wensen. Het team kan verschillende stijlen hanteren: stijl, modern en klassieke veranda. Dit ligt aan uw persoonlijke wensen en de uitstraling van uw tuin. Basis van deze criteria maken we een passend, persoonlijk ontwerp waarin we alle materie meenemen. Van tevoren vindt er altijd een betrouwbare daklastberekening plaats, zodat hier tijdens de aanleg rekening mee kan worden gehouden.

Naast de standaardmaten is het ook mogelijk om jouw veranda op maat te laten maken. Houten eiken vloer of keramische tegels in je veranda? Je vindt het bij Top-Veranda's!

 

EXTRA GROOT ASSORTIMENT ONLINE BESCHIKBAAR


Toptuincentrum beschikt over een groot assortiment betaalbare tuin- en huis artikelen. De opslag is dan ook erg groot. We begrijpen het als je toch die heerlijke loungestoel of bank graag uit zou willen proberen. Dit is geen enkel probleem, kom langs in onze showroom en waan jezelf alvast in de wolken met die nieuwe stoel of bank. Toch zin om een veranda van dichtbij te bekijken? Ook deze is te bewonderen in onze Top-veranda's showroom!
Door een account aan te maken op Toptuincentrum ben je meteen op de hoogte van alle laatste outlet acties en kortingen in de shop. Wil je inspiratie opdoen? Nog een reden om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Elke maand verzenden we een nieuwsbrief met de laatste trends en geven we je de mogelijkheid om inspiratie op te doen.

Ontmoet ons team