Over ons

Toptuincentrum.nl is hét online tuincentrum van Nederland. De webshop, bestaande uit een klein hecht team met hart voor het buitenleven, is sinds 2019 online actief. Waarom we Toptuincentrum hebben opgezet? Wij zijn al meer dan 60 jaar actief als tuincentrum in Den Bosch, we staan bekend om onze kwaliteit producten voor een scherpe prijs in combinatie met de beste service. Daarnaast heeft Toptuincentrum een groot assortiment en kun je er alles vinden voor huis en tuin.

Betaalbare kwaliteit

We werken met een grote voorraad aan producten die normaal niet te verkrijgen zijn in andere tuincentra. Ons team hecht waarde aan het bieden van een beleving door hoogwaardige kwalitatieve, betaalbare producten te verkopen. Door deze waarde vast te blijven houden beoordelen klanten ons met een 9,6 op Kiyoh.

Showroom in Den Bosch

Is het nou zo dat je liever een product wilt bekijken of ophalen? Dan is het mogelijk om ons assortiment te komen bekijken in GroenRijk Den Bosch. Wil je gewoon leuke tuin ideeën opdoen? Het Toptuincentrum assortiment bevat het gehele assortiment van GroenRijk Den Bosch en Top-Veranda's. Ook voor een heerlijk kopje koffie met wat lekkers ben je altijd welkom!

GroenRijk Den Bosch


 

We staan voor je klaar! | Toptuincentrum.nl

"Wil je weer verliefd worden op je huis en tuin? We helpen je bij vragen en geven je de beste tips. Wil je meer weten over de inrichting van je huis, de verzorging van je tuinplanten of de specificaties van een tuinmeubel? De medewerkers van Toptuincentrum staan klaar om je te helpen." 

- Sanne, medewerker Toptuincentrum
 

Alles voor jouw tuin! | Toptuincentrum.nl

"We zijn expert op het gebied van tuinplanten, onderhoudsproducten, tuinmeubelen én barbecues. Zo verkopen we onder andere een groot assortiment Weber, Cobb en The Bastard barbecues. We kunnen je online bijstaan en alle twijfel over je bestelling wegnemen. Liever onze showroom bezoeken? Onze winkel is 7 dagen per week geopend!" 

- Koen, medewerker GroenRijk Den Bosch
 

Groot assortiment woonaccessoires en interieuritems

Toptuincentrum heeft alles in huis om jouw tuin naar een groener en sfeervoller niveau te tillen. Daarnaast hebben wij ook tal van artikelen die jouw interieur een flinke opknapper kunnen geven. Je vindt bij ons de meeste mooie kamerplantenbinnenpotterie, kunstplanten, kaarsen en heerlijke geuren! Alles wat je nodig hebt voor een lekker leven en een gevoel van thuiskomen. Met een breed assortiment blijft onze expertise gericht per afdeling. Zo hebben we altijd iemand in ons team beschikbaar die jouw vraag tot in detail kan beantwoorden. 

Wonen

ALLES VOOR TUIN EN TERRAS

Een persoonlijke inrichting van je tuin creëer je met toevoegingen als buitenpotterie, tuindecoratie, een barbecue en een tuinmeubel. Ook mogen de nodige tuinplanten niet worden vergeten. We kopen meerdere malen per week prachtige, verse planten in en verzenden ze veilig verpakt naar jouw huis, waar in Nederland of België deze ook staat. Al dat moois aan planten en gras verdient natuurlijk een goede verzorging. Je kan bij Toptuincentrum ook terecht voor alles om jouw groen te onderhouden. Denk hierbij aan meststoffen en tuingereedschappen. Bij Toptuincentrum is de afdeling tuinmeubelen gevuld met tafels en stoelen om het terras mee aan te kleden. Je vindt hier:

-    Hoekbanken
-    Tuintafels
-    Loungesets
-    Parasols
-    Hangstoelen

Tuinartikelen


 

Interieuritems en woonaccessoires kopen | Toptuincentrum.nl

VIND DE VERANDA VAN JE DROMEN BIJ TOP-VERANDA'S

We hebben ook een heel leuk zusje: Top-veranda's! Je kunt hier de veranda, tuinkamer of overkapping van jouw droom naar eigen wensen samenstellen. Bij Top-veranda's gaat het om vakmanschap en de liefde voor het vak én de tuin. Het team werkt met persoonlijk met je aan alle wensen. Ga je voor zwart en modern, grijs en tijdloos of de klassieke veranda in het wit? Op basis van jouw wensen maken we een passend, persoonlijk ontwerp waarin we alle zaken meenemen. Van tevoren vindt er altijd een betrouwbare daklastberekening plaats, zodat hier tijdens de aanleg rekening mee kan worden gehouden. Naast de standaardmaten is het ook mogelijk om jouw veranda op maat te laten maken. Houten eiken vloer of keramische tegels in je veranda? Je vindt het bij Top-Veranda's!

Bestel jouw top veranda! | Toptuincentrum.nl

EXTRA GROOT ASSORTIMENT ONLINE BESCHIKBAAR

Toptuincentrum beschikt over een groot assortiment betaalbare tuin- en huis artikelen. Onze opslag is dan ook erg groot. We begrijpen het als je toch die heerlijke loungestoel of bank graag uit zou willen proberen. Dit is geen enkel probleem, kom langs in onze showroom en waan jezelf alvast in de wolken met die nieuwe stoel of bank. Wil je langskomen voor wat veranda inspiratie? Dat kan zonder twijfel in onze Top-veranda's showroom!

Top-veranda's

Door een account aan te maken op Toptuincentrum ben je meteen op de hoogte van alle laatste outlet acties en kortingen in de shop. Wil je inspiratie opdoen? Nog een reden om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Elke maand verzenden we een nieuwsbrief met de laatste trends en geven we je de mogelijkheid om inspiratie op te doen.

Tot snel in ons (digitale) tuincentrum!