Nieuw: Barbecook

Nieuw: Barbecook

Barbecook is dé expert in barbecueën. Al meer dan 25 jaar verrijken ze de barbecues bij miljoenen mensen over de hele wereld. Bij Barbecook draait alles om één ding: plezier. Een plezierige barbecuemaaltijd bereiden in de tuin, samen met familie en vrienden. Met een Barbecook barbecue haal je iets heel bijzonders in huis. De grills zijn kwalitatief hoogwaardig, gebruiksvriendelijk en veilig. Bij Barbecook heb je de keuze uit een assortiment van verschillende modellen, evenals veel andere accessoires om van je barbecuemaaltijden een succes te maken. Of je nu kiest voor een elektrische, gas of kooltjes grill, met Barbecook geniet je van een smakelijke, gezonde en originele maaltijd in je eigen tuin. Kies voor Barbecook en geniet van gezelligheid en plezier tijdens het barbecueën. Ons Barbecook assortiment bestaat uit verschillende barbecues en bijbehorende accessoires:

1. Barbecook Magnus Comfort

Maak kennis met Barbecook’s Magnus: een in huis ontworpen, multifunctionele houtskoolbarbecue, perfect voor wie houdt van gezellige momenten waar smaak, maar vooral plezier centraal staan. Met het praktische ontwerp heb je ook genoeg ruimte om alles wat je nodig hebt voor het bereiden van je maaltijd bij de hand te hebben. Zo kun je met de Barbecook Magnus Comfort zorgeloos genieten van elke maaltijd! 

Bekijk deze barbecue

 

 

 

2. BARBECOOK MEDIUM PREMIUM BESCHERMHOES

Met deze Barbecook barbecuehoes bescherm je je barbecue tegen weer en wind en blijft je barbecue er als nieuw uitzien! De barbecuehoes is gemakkelijk over jouw barbecue te trekken en er weer af te halen. Door de bevestigingsbandjes zal de hoes niet van je barbecue afwaaien. Deze hoes is geschikt voor vele barbecues met soortgelijke afmetingen. Deze barbecuehoes is waterafstotend en ook ademend. Dit voorkomt dat jouw mooie gasbarbecue zou gaan roesten.

Bekijk deze beschermhoes

 

 

 

3. Barbecook smokerbox universeel

Met deze RVS smokerbox geef je een unieke smaak aan je gerechten. De smoker box van Barbecook bestaat uit een geëmailleerde box met een deksel uit roestvrij staal. Er zijn veel verschillende soorten rookhout die je in de smokerbox kan toevoegen. Voor iedere gerecht is er wel een bijpassende smaak! Door de smoker box hoef je geen dure rookoven aan te schaffen.

Bekijk deze smokerbox

 

 

 

 

4. Barbecook universele pizzasteen

Met deze pizzasteen haal je de ware pizzabakker in jezelf naar boven! Deze handige tool kan worden gebruikt op zowel gas- en houtskoolbarbecues. Kan jij de knapperige pizza's ook al bijna proeven? 
Met deze rechthoekige plaat kan je een grote pizza of twee kleine pizza's tegelijkertijd bereiden.

Bekijk de pizzasteen

 

 

 

 

5. Barbecook pizza spatel

Perfect hulpmiddel voor als je op de barbecue pizza's gaat bakken. Haal de ware Italiaanse pizza bakker in jezelf naar boven met deze pizza spatel!

Bekijk deze pizzaspatel

 

 

 

 

 

Topkwaliteit

Barbecook staat voor topkwaliteit en hoogwaardige barbecue-ervaring. Hun complete lijn van barbecues bieden een optimale grillervaring voor iedereen, van amateur tot pro. Hun innovatieve producten combineren een eenvoudige bediening met een consistente grilleffect. Nog niet helemaal overtuigd? Kom de barbecues en accessoires dan eens in onze showroom bekijken.